ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Βραζιλία Β΄: Γκουαρανί – Αβαΐ

Βραζιλία Β΄: Γκουαρανί – Αβαΐ
Spread the love

Τρεις αγωνιστικές για το φινάλε και ντέρμπι ανόδου στο «Μπρίνκο Ντε Ούρο» της Καμπίνας, με την τοπική Γκουαρανί στην 7η θέση με 56 βαθμούς, δύο λιγότερους από την 3η στον βαθμολογικό πίνακα Αβαΐ.

Επικράτηση με 1-0 την προηγούμενη αγωνιστική στην έδρα της ουραγού και καταδικασμένης Μπραζίλ Πελότας, με το οποίο η Γκουαρανί διατηρήθηκε στο -2 τόσο από την σημερινή της αντίπαλο όσο και την πρώτη τετράδα. Ανώτερη στο μεγαλύτερο μέρος του ματς με τη Μπραζίλ Πελότας η Γκουαρανί, ανοίγοντας δίκαια το σκορ στο πεντηκοστό τρίτο λεπτό, με κοντινή κεφαλιά του Μπρούνο Σίλβα. Θρίλερ πάντως στο τελευταίο ημίωρο του ματς, καθώς η αδυναμία της Γκουαρανί να εκμεταλλευτεί τις σπουδαίες ευκαιρίες που δημιούργησε και να φτάσει στο 2-0, έδωσε την δυνατότητα στη Μπραζίλ Πελότας να γίνει απειλητική και να αγγίξει σε δύο περιπτώσεις την ισοφάριση. Εννέα νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες για την Γκουαρανί, σε 17 ματς στο πρωτάθλημα στο «Μπρίνκο Ντε Ούρο» της Καμπίνας, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Στην άλλη πλευρά, δύο συνεχόμενες ισοπαλίες στο γήπεδο της για την Αβαΐ, μάλιστα με το ίδιο σκορ (1-1), με θετικό πάντως για την ομάδα της Φλοριανόπολις πως παρέμεινε, έστω και οριακά στην 3η θέση και στην πρώτη τετράδα, παρά τις απώλειες βαθμών που είχε αρχικά με την Βιτόρια και στην συνέχεια την προηγούμενη αγωνιστική με την CSA. Κατώτερη του αναμενόμενου η Αβαΐ στο πρώτο ημίχρονο στο ντέρμπι ανόδου με την CSA, στο οποίο βρέθηκε πίσω στο σκορ στο τριακοστό έκτο λεπτό. Παρόλα αυτά, βελτιωμένη στην επανάληψη, παίρνοντας τα ηνία του ματς, με το 1-1 με κοντινή κεφαλιά του Τζετούλιο στο εξήντα οκτώ, έχοντας μάλιστα ευκαιρίες στο τελευταίο εικοσάλεπτο για την ανατροπή. Επτά νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και έξι ήττες για την Αβαΐ, σε 17 ματς στο πρωτάθλημα μακριά από το «Ρεσακάντα», ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει του σημερινού ντέρμπι.

Προϊστορία: Μία νίκη για την Γκουαρανί, το 2-1 του 2020 και δύο για την Αβαΐ, το 2-0 του 2012 και το 2-1 του 2018, στις τρεις μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στην Καμπίνας.

Απαγορευτική η προσέγγιση σημείου, μιλώντας για ντέρμπι ανόδου, ανάμεσα σε δύο σχεδόν ισάξιες ομάδες.

Εκτίμηση:  G/G

 

 

(Visited 9 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x