ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ: ΙΣΠΑΝΙΑ – ΣΟΥΗΔΙΑ (2ος ΟΜΙΛΟΣ)

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ: ΙΣΠΑΝΙΑ – ΣΟΥΗΔΙΑ (2ος ΟΜΙΛΟΣ)
Spread the love

Ισπανία και Σουηδία κατάφεραν, σύμφωνα με την λογική, να φτάσουν στην τελευταία αγωνιστική και να είναι στις δύο πρώτες θέσεις.

Ασφαλώς και η ήττα από την Γεωργία που έκανε την Πέμπτη η Σουηδία δεν της δίνει το δικαίωμα να πηγαίνει για δύο αποτελέσματα στην Σεβίλλη. Οι Σκανδιναβοί θέλουν μόνο νίκη αλλιώς θα πάνε στα μπαράζ. Η Ισπανία έφυγε με το διπλό από την Αθήνα επικρατώντας της Ελλάδας με 1-0 και εκμεταλλευόμενη τη “γκέλα” της Σουηδίας βρέθηκε στην πρώτη θέση. Με ένα πέναλτι που σηκώνει μεγάλη κουβέντα , στο 26′ ήρθε το γκολ της νίκης, σε ένα ματς με ελάχιστες καλές στιγμές. Βέβαια ό σο έπαιξε ο Γκάβι, ήταν απολαυστικός. Η στατιστική του όσο αγωνίστηκε ήταν εντυπωσιακή. Αποκορύφωμα οι 40 στις 40 πάσες. Μετά την αλλαγή του η απόδοση της ομάδας του έπεσε αλλά προστατεύτηκε για να δώσει το παρόν με την Σουηδία Αγωνιστικά δεν έχουν υπάρξει νέα προβλήματα, πολλές οι λύσεις για τον κόουτς Ενρίκε.

Η Σουηδία που ηττήθηκε την Πέμπτη με 2-0 από τη Γεωργία και πλέον έχασε το προβάδισμα που είχε για απευθείας πρόκριση στο Μουντιάλ του Κατάρ. Οι Σουηδοί ήταν σαφώς καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του ματς. Είχαν την κατοχή της μπάλας και τις ευκαιρίες για να σκοράρουν, χάνοντας, ειδικά στο πρώτο 45λεπτο εύκολα γκολ με τους Ιμπραϊμοβιτς και Ίσακ. Ο Κβαρατσκέλια, ο μεσοεπιθετικός της Γεωργίας σκόραρε και τα δύο τέρματα της αναμέτρησης, το πρώτο στο 61ο και το δεύτερο στο 78ο λεπτό Αυτή ήταν η δεύτερη ήττα στον όμιλο που έφερε τους Σκανδιναβούς στην 2η θέση και πλέον η νίκη σήμερα είναι μονόδρομος. Με περισσότερες επιλογές πάντως η αποστολή , αφού λόγω του ιού μη εμβολιασμένοι δεν είχαν ταξιδέψει στο Μπατούμι, ενώ επιστρέφει και ο μέσος Εκντάλ. Οι Σουηδοί πάνε για δύο αποτελέσματα και ενδεχομένως κάποια στιγμή να ρισκάρουν ενώ είναι απίθανο να μην δεχθούν γκολ από τους Ισπανούς.

Πρόταση: γκολ – γκολ

(Visited 11 times, 1 visits today)
About Author

Γιώργος Λίγγρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x