Spread the love

Στην Λουκέρνη, η Ελβετία κοντράρεται με την Βουλγαρία σε μία αναμέτρηση στην οποία οι γηπεδούχοι ψάχνουν τη νίκη  και γκέλα της Ιταλίας για να κατακτήσουν την πρώτη θέση στον όμιλο.

Στον τελευταίο αγώνα οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν ισοπαλία με  την Ιταλία(1-1 εντός έδρας) σε ένα ματς όπου έβγαλαν εξαιρετικό χαρακτήρα και άξιζαν να πάρουν τη νίκη . Προηγήθηκαν με τον Βιντμερ στο 11, αλλά ισοφαρίστηκαν με το Ντι Λορέντσο.Επτά παιχνίδια αήττητη στα προκριματικά (4-3-0),με “επαγγελματικές” εντός έδρας νίκες αλλά και μία ισοπαλία με την Ιταλία(0-0), χωρίς να δεχτεί γκολ σε τρία ματς εντός έδρας.Η ομάδα έχει πάρα πολλά προβλήματα με απουσίες, καθώς οι Τσούμπερ-Εμπολο-Τσάκα-Σεφέροβιτς(επιθετικοί), οι στόπερ Οκο και Ροντρίγκεζ ( τραυματίες) και ο τιμωρημένος Ακάντζι είναι εκτός.

Η Βουλγαρία, έχασε βαθμό την Ουκρανία (1-1) και μαζί και ότι μαθηματική ελπίδα είχε για την πρόκριση. Βέβαια το μεγάλο “έγκλημα” είχε συνετελεσθεί μετά την   ήττα απο την Λιθουανία με 3-1 ,δύο αγωνιστικές πρίν. Μετρά 2-2-1 στα τελευταία πέντε παιχνίδια ,ενώ είναι ομάδα που παίζει αρκετά επιθετικά. Οι αμυντικοί Νεντιάλκοφ και Χριστόφ δεν παίζουν όπω και ο μέσος Ιόνοφ.

Προϊστορία: 2-1-1, πιο πρόσφατο το 3-1 του 11 για τα προκριματικά του Ευρωπαικού του 12.

Εκτίμηση: Η Ελβετία θα κυνηγήσει πολλά γκολ για να κερδίσει τη διαφορά  απο την Ιταλία . Λογικά τα πολλά γκολ.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Οver

 

(Visited 5 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

2 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x