Spread the love

Δυάδα με σημείο και ειδικό από τη Λιγκ 1

 

279 Τσάρλτον-Πλιμουθ

Η Τσάρλτον έχει βρει τα πατήματα της με τρεις νίκες και μία ισοπαλία στα τελευταία τέσσερα ματς που έχει παίξει . Μάλιστα στις νίκες της επικράτησε κόντρα σε Σάντερλαντ και Μπέρτον ,εκτός έδρας, ενώ διέλυσε με 4-0 τη Ντονκάστερ. Ουσιαστικά ,το 1-1 με τη Ρόδεραμ  είναι το μοναδικό ψεγάδι. Με αυτό το ξέσπασμα  η ομάδα ανέβηκε απο την επικίνδυνη ζώνη όντας πια στο +4 . Εντός έδρας έχει 2-3-4.

Η Πλίμουθ  είναι πρωτοπόρος και στο+2  απο τη Γουίγκαν. Οκτώ παιχνίδια αήττητη αλλά και με 5-1-0 στην τελευταία εξάδα αγώνων.Ομάδα που είτε παίζει,είτε εκτός δεν ξεφεύγει από το πλάνο και για αυτό  το λόγο  η ομάδα μπορεί και βρίσκεται εκει.  Εκτός έδρας, απλά δεν είναι συνεπής στις νίκες(4-3-1).

Προϊστορία: 2-1-0, πέρσι 2-2 στην τελευταία δεκαετία.

Εκτίμηση: Σε εξαιρετική κατάσταση και οι δύο, αλλά θα πάω με την Πλιμουθ μιας και το 2.70 την αδικεί κατα την  ταπεινή μου άποψη.

 ΠΡΟΤΑΣΗ: 2

270 Ακρινγκτον-Σέφιλντ Γουεν.

Ασταθής ομάδα η Ακρινγκτον  και χωρίς νίκη στα τελευταία τρία παιχνίδια που έχει παίξει  με δύο ισοπαλίες και την ήττα από την Πλιμουθ με 4-1. Μετρά 2-2-2 στα τελευταία έξι παιχνίδια  έχοντας  21 βαθμούς με 4-1-2 στα παιχνίδια που έχει παίξει  στο σπίτι της.

Η Γουένστει  έχει πρόβλημα στο να κερδίσει  και παρά το γεγονός ότι είναι αήττητη το 2-5-0  την αφήνει στο -2 από τα πλέι οφ. Μετά τη νίκη επί της Σάντερλαντ έμεινε στο 1-1 με τη Τζίλιγχαμ ,εντός έδρας. Μακριά απο την  έδρα της έχει 2-5-2.

Προϊστορία: Δεν υπάρχδει την τελευταία δεκαετία.

Εκτίμηση:  Δεν με καλύπτει το σημείο ,αλλά πιστεύω ότι το γκολ γκολ είναι άχαστο.

  ΠΡΟΤΑΣΗ: Γκολ γκολ 

(Visited 43 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x