ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Πρέμιερ Λιγκ: Γουότφορντ- Μάντσεστερ.Γ

Πρέμιερ Λιγκ: Γουότφορντ- Μάντσεστερ.Γ
Spread the love

Στο Vicarage Road οι “σφήγκες” υποδέχονται τους “Κόκκινους Διαβόλους” με τις δυο ομάδες να ψάχνουν εναγωνίως να επανακάμψουν αγωνιστικά και βαθμολογικά στην επανεκκίνηση του πρωταθλήματος μετά την διακοπή για τις εθνικές ομάδες.

Ο Κλαούντιο Ρανιέρι ελπίζει πως στις δυο αυτές εβδομάδες που μεσολάβησαν με την διακοπή του πρωταθλήματος έχει καταφέρει να δουλέψει με την ομάδα και πως η εικόνα που θα δείξουν στην επανεκκίνηση της Λίγκας θα είναι πολύ καλύτερη και πιο ανταγωνιστική.

Στην παρούσα φάση οι “σφήγκες” βρίσκονται μόλις στο + 2 από την Μπέρνλι και την επικίνδυνη ζώνη κάτι που σημαίνει πως θα δώσουν μεγάλο αγώνα για να αποφύγουν τον υποβιβασμό.

Έχουν χάσει στα 4/5 πιο πρόσφατα παιχνίδια στην κατηγορία ενώ την ίδια ώρα προέρχονται από δυο back to back ήττες από Σάουθαμπτον και Άρσεναλ στο όριο (0-1) ενώ μπροστά στο κοινό τους δεν έχουν κερδίσει σε κανένα από τα 5 πιο πρόσφατα παιχνίδια τους έχοντας χάσει μάλιστα στα τέσσερα από αυτά.

Στο Old Trafford το κλίμα είναι βαρύ για τον Γκούναρ Όλε Σόλκσιερ με το Δ.Σ του συλλόγου να συνεχίζει να εμπιστεύεται τον 48χρονο Νορβηγό τεχνικό αλλά το ερώτημα είναι πόσο θα αντέξει ακόμη ο κόσμος να βλέπει την αγαπημένη του ομάδα να οδεύει από ήττα σε ήττα.

Πριν την διακοπή ήλθε μια ήττα με κάτω τα χέρια από την μισητή συμπολίτισσα Μ.Σίτι με 2-0 εντός έδρας με αποτέλεσμα να υποχωρήσει βαθμολογικά η ομάδα στην 6η θέση και στο -5 από τις θέσεις του Champions League.

Έχουν κερδίσει μόλις το 1/4 από τα 12 πιο πρόσφατα παιχνίδια τους σε όλες τις διοργανώσεις με το άνετο 0-3 επί της Τότεναμ στο Λονδίνο και το 2-2 που απέσπασαν στο Μπέργκαμο από την Αταλάντα για το Champions League , χάρη και πάλι σε τέρμα που πέτυχε στο φινάλε ο CR7, αν είναι τα δυο πιο πρόσφατα αποτελέσματα τους εκτός έδρας.

Οι: Βαράν- Πόγκμπά παραμένουν εκτός δράσης και οι: Καβάνι, Σο και ΜακΤόμινεϊ ιδιαίτερα αμφίβολοι.

 

 

Προϊστορία: Πέρσι για το FA Cup η Man.utd είχε κερδίσει με 0-1 στο Vicarage Road αλλά από τον Δεκέμβριο του 2019 έχει χάσει 2/4 παιχνίδια της εκεί. Ανεξαρτήτως έδρας η Μάντσεστερ.Γ έχει κερδίσει 15/17 παιχνίδια τους.

* Το ποντάρισμα μου εδώ θα είναι σε combo το Χ2 με το Over 2,5 σε απόδοση που αγγίζει το 2.00.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Χ2+ Over 2,5

(Visited 40 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x