ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Ισπανία: ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ – ΒΑΛΕΝΘΙΑ

Ισπανία: ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ – ΒΑΛΕΝΘΙΑ
Spread the love

Η Σοσιεδάδ υποδέχεται τη Βαλένθια την Κυριακή και φιλοδοξεί να διατηρηθεί στις κορυφαίες θέσεις της πρώτης κατηγορίας σπάζοντας την κακή παράδοση που έχουν δημιουργήσει οι Λεβαντίνοι στο Σαν Σεμπαστιάν τα τελευταία χρόνια.

Για την ακρίβεια,  η Βαλένθια έχει φύγει με το διπλό στις τρεις από τις τέσσερις τελευταίες φορές για τα πρωτάθλημα . Η Σοσιεδάδ είναι πρώτη με ένα βαθμό περισσότερο από την Ρεάλ και την Σεβίλλη και μόνο με νίκη μπορεί να διατηρηθεί στην κορυφή πριν από το δύσκολο εκτός έδρας ματς που έχει να δώσει την επόμενη κόντρα στην Εσπανιόλ. Έχει συμπληρώσει ένα αήττητο 16 αγώνων σε Ισπανία και Ευρώπη με 9 νίκες και 7 ισοπαλίες. Ο Οϊαθάμπαλ επιστρέφει αλλά εκτός για τους γηπεδούχους είναι ο Ίγκορ Σουμπέλντια, ο Άσιερ Ιγιαραμέντι, ο Κάρλος Φερνάντεθ, και ο Νάτσο Μονρεάλ

Η Βαλένθια δείχνει να “στρώνει¨ μετά την νίκη στο Ντέρμπι στο Λεβάντε με την Βιγιαρεάλ με 2-0 και το εντυπωσιακό 3-3 με την Ατλέτικο μάλιστα σε αυτό το ματς κατάφερε να πετύχει δύο γκολ στις καθυστερήσεις (δεύτερη φορά φέτος ) και πήρε την ισοπαλία Πρέπει να διορθώσει πολλά και φυσικά την παρουσία της στα εκτός έδρας ματς αν θέλει να προλάβει την Ευρώπη για φέτος Αμφίβολοι για την Βαλένθια είναι Τιερί Κορέια και ο Αντόνιο Λατόρε ενώ δε θα παίξει ο τραυματίας Γκαμπριέλ Παουλίστα.

ΠΡΟΤΑΣΗ: ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ

(Visited 85 times, 1 visits today)
About Author

Γιώργος Λίγγρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x