ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Πρέμιερ Λιγκ: Μ.Σίτι- Έβερτον

Πρέμιερ Λιγκ: Μ.Σίτι- Έβερτον
Spread the love

Στο Etihad η περσινή πρωταθλήτρια Μ.Σίτι υποδέχεται την ντεφορμέ Έβερτον με στόχο το “τρίποντο” που θα την διατηρήσει στο κατώφλι της Τσέλσι στην κορυφή της βαθμολογίας.

Οι “πολίτες” στο προηγούμενο εντός έδρας παιχνίδι τους …αποκοιμήθηκαν κόντρα στην Πάλας ( 0-2) αλλά στο πιο πρόσφατο παιχνίδι τους πριν την διακοπή επικράτησαν στο ρελαντί της άσπονδης συμπολίτισσας Μάντσεστερ.Γ (0-2) και μάλιστα εκτός έδρας βάζοντας τα πράγματα στην θέση τους.

Η ήττα από την Πάλας σταμάτησε το αήττητο σερί των πέντε αγώνων που είχε προηγηθεί εντός έδρας με μηδέν παθητικό και πλέον έχουν στόχο να “χτίσουν” ένα νέο ρεκόρ .

Την ίδια ώρα ο Πεπ Γκουαρδιόλα δεν υπολογίζει στον Φεράν Τόρες, τον Μπέντζαμιν Μεντί και πιθανότατα και στον Τζακ Γκρίλις.

Τα “ζαχαρωτά” έχουν ξεμείνει πέντε διαδοχικά παιχνίδια δίχως νίκη και πηγαίνουν να αγωνιστούν με αυτή την κακή φόρμα και σε αυτό το κακό momentum σε μια από τις δυσκολότερες έδρες του πρωταθλήματος.

Πριν την διακοπή απέσπασαν “λευκή¨ισοπαλία κόντρα στην Τότεναμ αλλά πριν είχαν χάσει στα 3/4 πιο πρόσφατα παιχνίδια τους απέναντι σε Γουέστ Χαμ, Γουότφορντ και Γουλβς.

Ο Ράφα Μπενίτεθ δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των: Γιέρι Μίνα, Άντρε Γκόμες, Ντομινίκ Κάλβερτ Λούιν, Μέισον Χόλγκεϊτ , Αμπντουλαγέ Ντουκουρέ και στον Γκίλφι Σίγκουρτσον.

Προϊστορία: Η Μ.Σίτι έχει κερδίσει και στα 8 πιο πρόσφατα παιχνίδια της την Έβερτον σε όλες τις διοργανώσεις. Μάλιστα τα τρία τελευταία έχουν λήξει και Over 2,5.

* Ποντάρω σε combo εδώ στον Άσο με τα πάνω από δυο τέρματα ενώ για σκόρερ μου αρέσει ο Γκαμπριέλ Ζεσούς που έχει σούπερ παράδοση απέναντι στα “ζαχαρωτά” με 8 γκολ σε 8 αγώνες !

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1+ Over 2,5

(Visited 40 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x