ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Superleague: ΑΕΚ-Ολυμπιακός

Superleague: ΑΕΚ-Ολυμπιακός
Spread the love

Στο ΟΑΚΑ , η ΑΕΚ κοντράρεται με τον Ολυμπιακό  στο απόλυτο ντέρμπι της αγωνιστικής.

Οι γηπεδούχοι επιστρέφουν στο  ΟΑΚΑ εκεί  όπου μετρούν τέσσερις νίκες  σε ισαριθμα παιχνίδια  με τρία Over  και ένα Under  αλλά και το εντυπωσιακό σε τέρματα 9-1.  Η πρώτη απώλεια με Γιαννίκη στον πάγκο ήταν γεγονός στο 2-2  με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο Καμάρας ,αλλά ο έμεπειρος κόουτς  και με την ευκαιρία της διακοπής αποφόρτισε άπαντες. Παράλληλα, Τσούμπερ και Αραούχο  ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους, εκτός οι Τζαβέλλας(θλάση στον οπισθιο μηριαίο) και Τάνκοβιτς που   ένιωσε κατά τη διάρκεια της προπόνησης μια ενόχληση στον δεξιό προσαγωγό και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί τις επόμενες ημέρες.

Ο Ολυμπιακός είναι πρώτος και στο +3 ,αλλά και αήττητος  με το απόλυτο σε νίκες μακριά απο την έδρα του(4-0-0) ,αλλά και δύο απώλειες στο Καραϊσκάκη στις ισοπαλίες με Ατρόμητο και Παναθηναϊκό. Οι Πειραιώτες έχουν μπροστά τους ένα πραγματικό γολγοθά  με πολλά και απαιτητικά ματς, εκ των οποίων τα δύο είναι για την Ευρώπη και κομβικά κόντρα σε Φενέρ (εντός έδρας) και Αντβέρπ (εκτός έδρας) που θα κρίνουν την ευρωπαϊκή συνέχεια τους. Το καλό νέο για τον Μαρτίνς  είναι ότι θα έχει στη διάθεση του, τους τραυματίες Ονιεκούρου-Ροντρίγκες-Ρεάμπτσιουκ Παπασταθόπουλος-Μαντί Καμαρά ,όχι όμως και οι Κούντε-Καρμπόβνικ που είναι  τραυματίες. Σχήμα 4-2-3-1 σκέφτεται ο  Πορτογάλος με τον Αγκιμπού σε ρόλο δεκαριού και πίσω τους, τους Μαντί και Εμβιλά.

Προϊστορία: 3-3-3 την τελευταία δεκαετία, πιο πρόσφατος άσος το 2017-18 ,με την επική ανατροπή απο 0-2.

Εκτίμηση: Σκληρό ματς με πολύ τακτική  που σε τέτοιες περιπτώσεις σπάνια δεν επιβεβαιώνεται το Χ ημίχρονο. Από κει και πέρα το να πάρουν κάρτες οι Τζαβέλλας και Μαντί Καμαρά  μοιάζει καλή επιλογή. Παράλληλα το να μη μπει γκολ μέχρι το 28 ,όντας ντέρμπι, είναι εξαιρετικά πιθανό,ενώ σαν σκόρερ τα …11άρα Αραούχο και Ελ Αραμπί είναι δυνατές επιλογές.

(Visited 37 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x