ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Σπορτιγκ -Ντόρτμουντ(Τσάμπιονς Λιγκ 3ος Ομιλος)

Σπορτιγκ -Ντόρτμουντ(Τσάμπιονς Λιγκ 3ος Ομιλος)
Spread the love

Στο Αλβαλάδε, Σπόρτιγκ και Ντόρτμουντ δίνουν τη δική τους μάχη για την πρόκριση  στον 3ο όμιλο.

Αν πάρει ομάδα που είναι σε τρομερή αγωνιστική κατάσταση δεν είναι άλλη απο τη Σπόρτιγκ.  Οι Πορτογάλοι έχουν χάσει απο τη Ντόρτμουντ στις 28-9 και έκτοτε έχουν εννέα νίκες σε όλες τις διοργανώσεις.  Στη …ζωή του Τσάμπιονς Λιγκ , πάντως, την έχουν κρατήσει οι δύο εμφατικές νίκες  απέναντι στη Μπεσίκτας(1-4 στην Πόλη και 4-0 εντός), Εχει χάσει απο Ντόρτμουντ, εκτός και Αγιαξ ,εντός. Το καλό νέο για τον Αμορίμ είναι ότι οι απουσίες περιορίζονται στον αναπληρωματικό εξτρέμ Καμπράλ και τον επίσης αναπληρωματικό μπακ Βινάγκρε.  Τεράστια η επιστροφή του στόπερ Κοάτες (11 συμμ-2 γκολ)
Η Ντόρτμουντ, έχει το αβαντάζ της νίκης στο πρώτο ματς και αυτό που τη νοιάζει είναι να μην χάσει . Βέβαια άπαντες ξέρουν ότι αν κατέβει με τέτοιο προσανατολισμό δύσκολα θα τη γλιτώσει.  Ο Χάαλαντ, των 9 γκολ σε έξι συμμετοχές, είναι τεράστια απουσία. Νίκησε στο Πρωτάθλημα τη Στουτγκάρδη, δύσκολα, με 2-1, ενώ είχαν προηγηθεί  οι ήττες απο Λειψία και Αγιαξ . Ξέχωρα απο τον Χάαλαντ , οι δύο νεες απουσίες είναι ο τιμωρημένος Χούμελτζ και ο εξτρέμ Αζάρ που έχει κορονοϊό.
Προϊστορία: Το 2016, η Ντόρτμουντ νίκησε με 1-2 στην Πορτογαλία.
Εκτίμηση: Ο φαβοριτισμός της Ντόρτμουντ είναι λάθος. Η Σπόρτιγκ είναι σε τρομερή κατάσταση και θα μας πληρώσει τον άσο του 2.62
  ΠΡΟΤΑΣΗ: 1 


 

 

(Visited 70 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x