ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Τσάμπιονς Λιγκ: Ατλέτικο Μαδρίτης- Μίλαν ( 2ος όμιλος)

Τσάμπιονς Λιγκ: Ατλέτικο Μαδρίτης- Μίλαν ( 2ος όμιλος)
Spread the love

Στο Metropolitano η Ατλέτικο Μαδρίτης φιλοξενεί την Μίλαν με τους ροχιμπλάνκος που έχουν χάσει μονάχα σε ένα φετινό παιχνίδι τους εντός έδρας να στοχεύουν στην νίκη που αρχικά θα τους “κλειδώσει” την 3η θέση και θα τους κρατήσει ζωντανούς και στην διεκδίκηση της 2ης σε έναν “τελικό” την τελευταία αγωνιστική στο Οπόρτο.
Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε με τις δυο back to back ήττες που γνώρισαν από την Λίβερπουλ στον όμιλο έμειναν πίσω βαθμολογικά και για να προκριθούν για 8η φορά τα τελευταία εννέα χρόνια στα νοκ άουτ θα πρέπει να κάνουν ένα δυνατό φίνις.
“Όπλο” τους σε αυτή την προσπάθεια αρχικά ενόψει του αποψινού ματς είναι η έδρα αφού είναι χαρακτηριστικό πως από την εκκίνηση της σαιζόν σε όλες τις διοργανώσεις έχουν ηττηθεί μονάχα από την Λίβερπουλ (2-3) νωρίτερα στην διοργάνωση.
Εκτός από τον τιμωρημένο Φελίπε δεν υπολογίζονται οι “λαβωμένοι”: Ζοάο Φέλιξ, Κιέραν Τρίπιερ αλλά στον αντίποδα επιστρέφει ο Αντουάν Γκριζμάν από τιμωρία και θα ηγηθεί στην επίθεση των γηπεδούχων.
Οι Μιλανέζοι στην επιστροφή τους στην φάση των ομίλων μετά από 9 χρόνια δεν έχουν κάνει πειστικές εμφανίσεις και έχουν μαζέψει μόλις έναν βαθμό από την ισοπαλία κόντρα στην Πόρτο (1-1) την περασμένη αγωνιστική.
Απόψε ουσιαστικά παίζουν το τελευταίο τους χαρτί αναφορικά με την 3η θέση αλλά καλούνται να διαχειριστούν και το σπάσιμο του αήττητου στο Καμπιονάτο με “θύτη” την Φιορεντίνα ( 3-4) εκτός έδρας την περασμένη αγωνιστική που ωστόσο δεν την έριξε από την κορυφή της βαθμολογίας όπου συγκατοικεί με την Νάπολι.
Οι φιλοξενούμενοι δεν υπολογίζουν στις υπηρεσίες των: Ρέμπιτς, Μπακαγιόκο, Καλάμπρια, Καστιγέχο, Τομόρι.
Προϊστορία: Η Ατλέτικο Μαδρίτης έχει κερδίσει και στα τρία πιο πρόσφατα εντός έδρας παιχνίδια της την Μίλαν στα Κύπελλα Ευρώπης.
* Η Μίλαν δεν έχει κερδίσει στα 7 πιο πρόσφατα δικά της παιχνίδια στον θεσμό ενώ την ίδια ώρα η Ατλέτικο φέτος έχει χάσει στην έδρα της μονάχα από την Λίβερπουλ.
Εκτιμώ πως οι ροσονέρι θα ρίξουν όπως έχουν τα πράγματα το βάρος τους στο Καμπιονάτο όπου είναι πρώτοι μαζί με την Νάπολι. Άλλωστε όταν έχεις κερδίσει 7 Champions League, τι να σου πει μια ενδεχόμενη πρόκριση στους “16” του Europa League;
Ποντάρω στο σύνολο τερμάτων 2-3 στο 2,00 επειδή ο Άσος είναι χαμηλά.
ΠΡΟΤΑΣΗ: 2-3 ΓΚΟΛ

 

(Visited 34 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x