ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Τσάμπιονς Λιγκ: Μ.Σίτι- Παρί ( 1ος όμιλος)

Τσάμπιονς Λιγκ: Μ.Σίτι- Παρί ( 1ος όμιλος)
Spread the love

Στο Etihad η Μ. Σίτι υποδέχεται την Παρί με τους “πολίτες” να “κλειδώνουν” την πρωτιά σε περίπτωση νίκης και την πρόκριση σε περίπτωση μη ήττας στο μεγάλο ντέρμπι του ομίλου.
Ωστόσο τα φώτα απόψε δεν θα είναι στραμμένα ούτε στον Μέσι, ούτε στον Νειμάρ ή τον Εμπαπέ αλλά ούτε στους λοιπούς “αστέρες” της πρωταθλήτριας Αγγλίας.
Τα φλας θα αστράφτουν πάνω στον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο ο οποίος εάν επαληθευτούν τα ρεπορτάζ δεν αποκλείεται να παρατείνει την παραμονή του στο Μάντσεστερ για να υπογράψει συμβόλαιο ως αντικαταστάτης του Σόλκσιερ στον πάγκο της Man.Utd.
Οι Εγγλέζοι έχουν κερδίσει στα 3/4 μέχρι τώρα παιχνίδια τους στον όμιλο ενώ έχουν average 3,4 expected goals ανά παιχνίδι στην φετινή διοργάνωση που είναι το μεγαλύτερο ποσοστό από κάθε άλλη ομάδα στην φάση των ομίλων.
Είναι χαρακτηριστικό πως μονάχα η Μπάγερν Μονάχου με 19 γκολ – και ένα ματς περισσότερο το χθεσινό στο Κίεβο- έχουν σκοράρει περισσότερα τέρματα από την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα στην διοργάνωση φέτος.
Μετά το πρόσφατο 3-0 επί της Έβερτον – με γκολάρες από Στέρλινγκ, Ρόδρι και Μπερνάτο Σίλβα- συνεχίζει να καταδιώκει την Τσέλσι στην κορυφή της βαθμολογίας στην Premier League.
Εκτός λόγω Covid19 ο χαρισματικός μέσος Ντε Μπρούινε, δύσκολα θα προλάβει ο Τζακ Γκρίλις.
Οι Παριζιάνοι πέτυχαν επίσης μια εύκολη νίκη για το δικό τους εγχώριο πρωτάθλημα επικρατώντας της Ναντ ( 3-1) – με τον Μέσι να σκοράρει το 1ο τέρμα για την League 1 – και με 12/14 νίκες έχει ήδη ανοίξει την διαφορά στο +11 από τους διώκτες της.
Στον όμιλο μετά την 2η εκτός έδρας ισοπαλία με την Λειψία (2-2) , είχε προηγηθεί το 1-1 στο Βέλγιο με την Μπριζ, έπεσε στην 2η θέση και στο – 1 από την αποψινή της αντίπαλο. Οι φιλοξενούμενοι θα έχουν στην αποστολή τους για πρώτη φορά τον Σέρχιο Ράμος ενώ επίσης επιστρέφουν οι: Ντοναρούμα, Κιμπεμπέ και ο Μαρκίνιος.
Την ίδια ώρα οι: Ραφίνια, Ντράξλερ και πιθανότατα και ο Βεράτι είναι εκτός.
Προϊστορία: Αήττητη στην έδρα της η Μ.Σίτι στα τρία παιχνίδια που έχει δώσει απέναντι στην Παρί με απολογισμό: 2-1-0 και μηδέν παθητικό σε τέρματα.
* Εκτός έδρας η Παρι δεν πείθει μέχρι τώρα στον όμιλο ενώ συνολικά δεν έχει κερδίσει σε τρία διαδοχικά παιχνίδια της μακριά από το Παρίσι στην διοργάνωση εάν προσθέσουμε και την ήττα από την αποψινή της αντίπαλο στο Etihad τον περασμένο Απρίλιο.
Την ίδια ώρα η ομάδα του Γκουαρδιόλα αριθμεί 9 διαδοχικές νίκες μπροστά στο κοινό της στο Champions League.
Το ποντάρισμα μου εδώ θα είναι σε combo το 1Χ με το Over 1,5 σε απόδοση 1,47. Στα ειδικά θα πάρω τον Μέσι να βρει δίχτυα αφού ήδη αριθμεί 7 γκολ σε ισάριθμες αναμετρήσεις κόντρα στην Μ.Σίτι σε απόδοση 3,30 ενώ και να είναι το σκορ 1-1 σε οποιαδήποτε στιγμή στο 90λεπτο στο 2,55.
ΠΡΟΤΑΣΗ: 1Χ+ Over 1,5/ Anytime σκόρερ Μέσι στο 90λεπτο

 

 

(Visited 45 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x