ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Πρέμιερ Λιγκ: Λιντς- Κρίσταλ Πάλας

Πρέμιερ Λιγκ: Λιντς- Κρίσταλ Πάλας
Spread the love

Ο πιο busy μήνας της Premier League παραδοσιακά είναι ο Δεκέμβριος αλλά τόσο ο Μαρσέλο Μπιέλσα όσο και ο Πατρίκ Βιεϊρά θα ήθελαν να αποχαιρετήσουν τον Νοέμβριο με μια νίκη.

Τα “παγόνια” κέρδισαν έναν βαθμό στο Essex την περασμένη αγωνιστική απέναντι στην Μπράιτον φέρνοντας την 3η ισοπαλία τους τα τελευταία πέντε παιχνίδια στην κατηγορία.

Το μεγάλο πρόβλημα για τον Μαρσέλο Μπιέλσα είναι το γκολ αφού η ομάδα του έχει σκοράρει 12 γκολ στα 13 πρώτα της παιχνίδια στο πρωτάθλημα ενώ πέρσι στο αντίστοιχο χρονικό διάστημα είχε ακριβώς τα διπλά!

Σίγουρα της λείπει ο γκολτζής Πάτρικ Μπάμφορντ που είναι τραυματίας αλλά η αλήθεια είναι πως δεν δημιουργεί και πολλές φάσεις ή δεν δημιουργεί τόσες πολλές όσες την αντίστοιχη περσινή σαιζόν.

Ο Αργεντινός τεχνικός δεν θα έχει διαθέσιμους τους: Πάτρικ Μπάμφορντ- Λουκ Έλινγκ ενώ ο Πολωνός στόπερ Κοχ είναι επίσης εκτός δράσης με αποτέλεσμα από τους πρωτοκλασάτους παίκτες που λείπουν στα τελευταία παιχνίδια μονάχα ο διεθνής μέσος Κέβιν Φίλιπς να είναι ετοιμοπόλεμος.

Η Πάλας καλείται απόψε να πάρει αποτέλεσμα στο Elland Road παρά την κακή πρόσφατη παράδοση που έχει στο συγκεκριμένο γήπεδο αλλά και την επίσης κακή παράδοση που έχει όταν αγωνίζεται μεσοβδόμαδα στην κατηγορία έχοντας κερδίσει μόλις σε 1/12 τέτοιες περιπτώσεις!

Ωστόσο με μια νίκη απόψε θα “σβήσει” την πρόσφατη εντός έδρας ήττα της από την Άστον Βίλα (1-2) η οποία ήττα ήταν η πρώτη μετά από 8 ματς εκ των οποίων οι πέντε ήταν ισοπαλίες.

Στα ειδικά στοιχήματα να προσέξουμε τον Κριστιάν Μπεντέκε ως πιθανό σκόρερ anytime καθώς ο Βέλγος έχει πετύχει 12 γκολ σε παιχνίδια που αγωνίζεται Τρίτη στην μεγάλη κατηγορία με τον Άλαν Σίρερ με 15 και τον Γουέν Ρούνεϊ με 13 να είναι οι μοναδικοί που έχουν περισσότερα.

Επίσης μιας και ο λόγος για τον Μπεντέκε να σημειώσουμε επίσης πως έχει σκοράρει 3/3 στα αντίστοιχα πιο πρόσφατα εκτός έδρας παιχνίδια της Πάλας στην κατηγορία.

Προϊστορία: Η Λίντς έχει κερδίσει και στα πέντε διαδοχικά εντός έδρας παιχνίδια της την Κρίσταλ Πάλας στην κατηγορία αφού η τελευταία ήττα τους στο Elland Road ήταν τον Μάρτιο του 2006 από τους “Αετούς του Λονδίνου”.

* Το βασικό μου ποντάρισμα εδώ θα είναι το Goal ( 1,72) αλλά μου αρέσει και με το ανάλογο ρίσκο και μια πιθανή ισοπαλία σε απόδοση που ξεπερνά το 3,50. Άλλωστε αμφότερες έχουν έφεση στα Χ.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Χ

(Visited 50 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x