ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Πρέμιερ Λιγκ: Νιουκάστλ- Νοριτς

Πρέμιερ Λιγκ: Νιουκάστλ- Νοριτς
Spread the love

Στο St. James΄s Park η ουραγός Νιουκάστλ υποδέχεται την προτελευταία Νόριτς σε ένα must win game και για τις δυο ομάδες οι οποίες βρίσκονται σε δυσχερή θέση βαθμολογικά γνωρίζοντας πως αν τους βρει η αρχή του νέου χρόνου εκεί δύσκολα θα καταφέρουν να σώσουν την κατηγορία στο φινάλε.

Ο οργανισμός Νιούκαστλ φαίνεται πως συνεχίζει να ονειροπολεί και να κάνει σχέδια για έξοδο στο Champions League και πρωταθλητισμό στο απώτερο μέλλον βασιζόμενος στα αστείρευτα εκατομμύρια των ζάπλουτων νεοφερμένων αφεντικών του από την Βασιλική οικογένεια της Σαουδικής Αραβίας αλλά αν δεν αλλάξει αγωνιστικά άμεσα ρότα το πιθανότερο σενάριο είναι πως θα κινδυνέψει βάσιμα του χρόνου να αγωνίζεται στην Championship.

Μην ξεχνάμε πως δεν έχουν κερδίσει σε κανένα από τα 13 πρώτα τους παιχνίδια στο πρωτάθλημα και στο πρόσφατο παρελθόν η μοναδική ομάδα με παρόμοιο αρνητικό ρεκόρ που έσωσε στο τέλος την κατηγορία ήταν η Ντέρμπι Κάουντι το 2000/01 έχοντας κάνει σεφτέ στις νίκες στο 15ο διαδοχικό παιχνίδι τους.

Το μεγαλύτερο “αγκάθι” τους είναι τα μετόπισθεν αφού έχουν δεχτεί 29 γκολ και δεν έχουν κρατήσει μηδέν παθητικό σε κανένα παιχνίδι τους μέχρι τώρα από την εκκίνηση του πρωταθλήματος.

Τα “καναρίνια” βρίσκονται λίγο πιο μπροστά βαθμολογικά από τις “καρακάξες” και με τον νεοφερμένο τεχνικό τους τον Ντιν Σμίθ έχουν μαζέψει 7 πόντους στα τρία τελευταία τους παιχνίδια. Πιο συγκεκριμένα κέρδισαν την Μπρέντφορντ και την Νόριτς και παραχώρησαν “λευκή” ισοπαλία στην Γουλβς.

Με ανεβασμένη ψυχολογία θα ψάξουν να “χτίσουν” ένα “καρέ” παιχνιδιών αήττητου στην κατηγορία για πρώτη φορά από το 2013 ενώ μετά το πρόσφατο 2ιπλο στο Μπρέντφορντ θα κυνηγήσουν μια back to back εκτός έδρας νίκη στην κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 10 χρόνια.

Προϊστορία: Σε 9 παιχνίδια στο Νιουκάστλ από το 1988 οι γηπεδούχοι όχι μόνο είναι αήττητοι αλλά έχουν κερδίσει στα εφτά από αυτά την Νόριτς για το πρωτάθλημα. Τα 6/7 πιο πρόσφατα τα έχει κερδίσει η Νιουκάστλ σε όλες τις διοργανώσεις. Μεταξύ άλλων η Νόριτς δεν έχει κερδίσει σε κανένα παιχνίδι της στην μεγάλη κατηγορία και στις 14 προηγούμενες περιπτώσεις που αγωνίστηκε Τρίτη.

* Έχει φτάσει ο κόμπος στο χτένι για την Νιουκάστλ η οποία εάν δεν κερδίσει στην έδρα της και την προτελευταία του πίνακα πως θα μπορέσει να ελπίζει για παραμονή; Ο Άσος σε τιμή διπλασιασμού αξίζει το ανάλογο ρίσκο.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1

 

(Visited 44 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x