ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Ισπανία: Γρανάδα – Αλαβές     

Spread the love

Μονομαχία με φόντο την παραμονή στο «Λος Κάρμενες» της Γρανάδα, με την ομώνυμη ομάδα στην γραμμή της παραμονής, μαζί με τις ισόβαθμες Έλτσε και Κάντιθ και την Αλαβές με δύο βαθμούς περισσότερους τόσο από την σημερινή της αντίπαλο όσο και γενικότερα από την επικίνδυνη ζώνη.

Επιτυχία σίγουρα το 2-2 της περασμένης εβδομάδας στο «Σαν Μαμές» με την Αθλέτικ Μπιλμπάο, στο οποίο μάλιστα η Γρανάδα ήταν μπροστά στο σκορ μέχρι το εβδομηκοστό έκτο λεπτό, καθώς όχι μόνο έφυγε με ένα πολύτιμο βαθμό από μια δύσκολη έδρα, αλλά και γιατί άφησε πίσω της το εκτός 0-2 από την Εσπανιόλ και το 1-4 φιλοξενώντας την Ρεάλ. Ακολούθησε για την Γρανάδα, το 7-0 στην έδρα της «μικρής» και άσημης Λαγκούνα, με το οποίο πήρε την πρόκριση στον 2ο γύρο του κυπέλλου. Μία νίκη, δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες για την Γρανάδα, σε έξι ματς στο πρωτάθλημα στο «Λος Κάρμενες», ενώ τιμωρημένοι για σήμερα ο στόπερ Σάντσες και ο μέσος Μοντορό.

Στον αντίποδα, πικρή γεύση για την Αλαβές το 1-2 της περασμένης εβδομάδας από την Θέλτα, καθώς όχι μόνο «υποχώρησε» ακόμα περισσότερο βαθμολογικά, αλλά και γιατί πέταξε στα σκουπίδια ουσιαστικά το σπουδαίο 2-2 που είχε προηγηθεί στο «Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν» με την Σεβίλλη. Πρόκριση επίσης και για αυτή στον 2ο γύρο του κυπέλλου, καθώς ακολούθησε το 3-0 στην έδρα της Ουνάμι, στο οποίο έπαιξε με αρκετές αλλαγές και προβληματίστηκε στο 0-0 του πρώτου ημιχρόνου και στο οποίο όμως «καθάρισε» στην επανάληψη. Μία νίκη, δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες για την Αλαβές, σε έξι ματς στο πρωτάθλημα μακριά από το γήπεδο της, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Προϊστορία: Τρεις νίκες για την Γρανάδα, σε ισάριθμα ματς την τελευταία δεκαετία φιλοξενώντας την Αλαβές, με 2-1 το 2017, 3-0 το 2019 και 2-1 το 2020.

Ο παράγοντας έδρα και η καλή προϊστορία δεν είναι από μόνα τους αρκετά για να δείξεις εμπιστοσύνη στην απρόβλεπτη Γρανάδα, ειδικά κόντρα στην σχεδόν ισάξια της και ταυτόχρονα αξιόμαχη Αλαβές.

Εκτίμηση:  Over 2,5

(Visited 65 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x