ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Βραζιλία: Σάο Πάολο – Ζουβεντούδε

Βραζιλία: Σάο Πάολο – Ζουβεντούδε
Spread the love

Ξεχωριστό ενδιαφέρον στο ματς στο «Μορουμπί», με την Σάο Πάολο να ψάχνει το τρίποντο που όχι μόνο θα της «κλειδώσει» την παραμονή, αλλά ταυτόχρονα και την παρουσία της στο Κόπα Σουνταμερικάνα, την στιγμή που η Ζουβεντούδε, η οποία βρίσκεται στο -2 από την σημερινή της αντίπαλο, παίζει την ύπαρξη της.

Βαρύ 0-3 την προηγούμενη αγωνιστική στο Πόρτο Αλέγκρε από την τοπική Γκρέμιο, με το αποτέλεσμα αυτό να βάζει και πάλι σε περιπέτειες την Σάο Πάολο, καθώς βρίσκεται στο +2 μόλις τόσο από την σημερινή της αντίπαλο όσο και την επικίνδυνη ζώνη. Ζητούμενο πλέον η νίκη που θα διώξει το άγχος, σημειώνοντας πάντως, πως ακόμα και με δύο τρίποντα η Σάο Πάολο, σήμερα αλλά και την τελευταία αγωνιστική στο Μπέλο Οριζόντε με την τοπική Αμέρικα Μινέιρο, πολύ δύσκολα θα διεκδικήσει κάτι παραπάνω από το Σουνταμερικάνα, δηλαδή τα προκριματικά του Κόπα Λιμπερταδόρες. Έξι νίκες, εννέα ισοπαλίες και τρεις ήττες για την Σάο Πάολο, σε 18 ματς στο πρωτάθλημα στο «Μορουμπί», ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Στην άλλη πλευρά, σε ακόμα μεγαλύτερες περιπέτειες η Ζουβεντούδε, μετά το 0-1 της προηγούμενης αγωνιστικής στην Φορταλέζα από την ομώνυμη ομάδα, καθώς βρίσκεται στο -2 από την σημερινή της αντίπαλο και οριακά εκτός της επικίνδυνης ζώνης, καθώς υπερτερεί στην ισοβαθμία της Κουιαμπά. Με νίκη σήμερα θα βρεθεί στο +3 από τη Μπαΐα και θα περιμένει ταυτόχρονα το αποτέλεσμα της Κουιαμπά, ενώ η ισοπαλία δεν θα είναι άσχημο αποτέλεσμα, αρκεί την τελευταία αγωνιστική να επικρατήσει στην εντός έδρας μονομαχία της με την αδιάφορη Κορίνθιανς. Δύο νίκες, επτά ισοπαλίες και εννέα ήττες για την Ζουβεντούδε, σε 18 ματς στο Μπραζιλεϊράο μακριά από το «Αλφρέντο Τζακόνι», ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Προϊστορία: Επικράτηση με 2-1 για την Ζουβεντούδε το 2016, αλλά σε ματς κυπέλλου, το οποίο μάλιστα είναι και το μοναδικό ανάμεσα στις δύο ομάδες για την τελευταία δεκαετία με γηπεδούχο την Σάο Πάολο.

Φαβορί λόγω «ονόματος» και έδρας η Σάο Πάολο, αλλά μετά μια τόσο κακή χρονιά δε μπορείς να της έχει εμπιστοσύνη και σε τιμές κοντά στο 1,50. Προβληματική βέβαια εκτός έδρας η Ζουβεντούδε, αλλά δε μπορείς να ξεγράψεις μια ομάδα που θα παίξει με το μαχαίρι στα δόντια για την ύπαρξη της.

Εκτίμηση: G/G

 

 

(Visited 76 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x