ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Τσάμπιονς Λιγκ: Μίλαν- Λίβερπουλ ( 2ος όμιλος)

Τσάμπιονς Λιγκ: Μίλαν- Λίβερπουλ ( 2ος όμιλος)
Spread the love

Head to Head Record – AC Milan vs Liverpool

AC Milan
(0%)

2
Matches

0%
0%
100%

0 Wins

0 Draws(0%)

2 Wins

Liverpool
(100%)

100%Over 1.5
2 / 2 matches
50%Over 2.5
1 / 2 matches
50%Over 3.5
1 / 2 matches
50%BTTS
1 / 2 matches
0%Clean Sheets
AC Milan
50%Clean Sheets
Liverpool

Στο Μιλάνο η Μίλαν υποδέχεται την Λίβερπουλ σε ένα παιχνίδι στο οποίο οι “ροσονέρι” θέλουν την νίκη για να συνεχίσουν στο Europa League ενώ στο ίδιο σενάριο και εάν δεν κερδίσει η Πόρτο την Ατλέτικο.Μ στο άλλο ματς του ομίλου υπό προϋποθέσεις μπορεί να βγει και 2η.

Οι ρεντς είναι πρώτοι και άνετοι και ως εκ τούτου ο Κλοπ έχει την πολυτέλεια του rotation στην 11άδα του αφού ακολουθούν αλλά έξι (!) παιχνίδια μέχρι να κλείσει το 2021.

Οι Μιλανέζοι προέρχονται από δυο back to back νίκες απέναντι σε Τζένοα και Σαρλενιτάνα που τους διατήρησαν στην κορυφή της βαθμολογίας στο Καμπιονάτο.

Στο γκρουπ πραγματοποίησαν στην επιστροφή τους μετά από πολλά χρόνια στην φάση των ομίλων στον θεσμό μια “φτωχή” εκκίνηση αλλά η πρόσφατη εκτός έδρας νίκη τους επί της Ατλέτικο.Μ (0-1) τους κράτησε “ζωντανούς” στο κυνήγι της πρόκρισης.

Την ίδια ώρα ο Στέφανο Πιόλι συνεχίζει να βλέπει γεμάτο το απουσιολόγιο του αφού οι: Ρέμπιτς, Κίερ, Ζιρού, Πελεγκρίνι, Καλάμπρια, Καστιγέχο και ο Ραφαέλ Λεάο είναι εκτός δράσης.

Οι ρεντς πέτυχαν αυτό που επιζητούσε ο Κλοπ από την αρχή της διοργάνωσης δηλαδή το 5/5 σε νίκες και έτσι έχει την πολυτέλεια στο αποψινό παιχνίδι να κάνει ένα αναμενόμενο rotation στην 11άδα του.

Απαραίτητο εάν αναλογιστεί κανείς πως ακολουθούν αλλά 6 (!) παιχνίδια μέχρι να φύγει το 2021 εκ των οποίων τα 4 για την Premier League.

Εκεί όπου σκαρφάλωσε στην 2η θέση μετά την αγχωτική νίκη της στο Molineux επί της Γουλβς με το γκολ του Οριγκί στο φινάλε την περασμένη μόλις αγωνιστική.

Οι: Φιρμίνιο, Κέρτις Τζοουνς, Χάρβεϊ Έλλιοτ, Τζέιμς Μίλνερ είναι εκτός δράσης ενώ οι: Οριγκί, Μιναμίνο, Κονατέ, Τσάπερλεϊν και ο Κώστας Τσιμίκας αναμένεται να είναι βασικοί απόψε.

Προϊστορία: Η Λίβερπουλ έχει κερδίσει και στα 3 πιο πρόσφατα παιχνίδια της την Μίλαν σε όλες τις διοργανώσεις.

* Η Μίλαν σε 3/4 νίκες έχει βρει ρυθμό ενώ την ίδια ώρα ο Κλοπ έχοντας “καθαρίσει” πρωτιά και πρόκριση εδώ και καιρό ανακοίνωσε ριζικό rotation στην 11άδα του απόψε. Με το ανάλογο ρίσκο θα ποντάρω στον Άσο με combo το Goal , αφού η Λίβερπουλ έχει σκοράρει σε όλα της τα παιχνίδια φέτος, ενώ ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς με 6 γκολ σε 12 ματς στο ενεργητικό του θα ηγηθεί στην επίθεση των “ροσονέρι” και η απόδοση του 2.00 για να βρει δίχτυα απόψε δεν με αφήνει ασυγκίνητο.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1+ Over 2,5 / Αnytime σκόρερ Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς

(Visited 48 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x