ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Τελικός Κυπέλλου Αργεντινής: Ταγέρες – Μπόκα Τζούνιορς

Τελικός Κυπέλλου Αργεντινής: Ταγέρες – Μπόκα Τζούνιορς
Spread the love

Στο ουδέτερο «Ούνικο Μάδρε Ντε Σιουδάδες» της πόλης Σαντιάγκο Ντελ Εστέρο ο τελικός του κυπέλλου Αργεντινής, ανάμεσα στην Ταγέρες και τη Μπόκα Τζούνιορς, σημειώνοντας πως σε περίπτωση ισοπαλίας, το τρόπαιο θα κριθεί απευθείας στην διαδικασία των πέναλτι.

Επικράτηση με 1-0 για την Ταγέρες στο νοκ άουτ ημιτελικό με την Γοδόι Κρουζ στο ουδέτερο «Χουάν Τζιλμπέρτο Φούνες» της Λα Πούντα, με πέναλτι του Βαλόγες στο πεντηκοστό όγδοο λεπτό, με την ομάδα της Κόρδοβα να θέλει να γράψει ιστορία σήμερα, καθώς θέλει να πανηγυρίσει τον πρώτο εγχώριο τίτλο της ιστορίας. Επιτυχημένη πάντως γενικότερα η φετινή χρονιά, καθώς πέρα της συμμετοχής της στον τελικό, βρίσκεται στην 2η θέση της Λίγκα Προφεσιονάλ, μία αγωνιστική πριν το φινάλε, μετά το 2-1 της Κυριακής που μας πέρασε στην έδρα της Σαρμιέντο, έχοντας εξασφαλίσει ήδη εισιτήριο για τους ομίλους του επόμενου Κόπα Λιμπερταδόρες.

Θέση στο Κόπα Λιμπερταδόρες, περνώντας στην άλλη πλευρά έχει και η Μπόκα Τζούνιορς, με την διαφορά όμως με την σημερινή της αντίπαλο, πως δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα αγωνιστικά το αν θα είναι απευθείας στους ομίλους ή στα προκριματικά. Στόχος φυσικά να πανηγυρίσει το τέταρτο κύπελλο της ιστορία της, για να σώσει φυσικά την χρονιά, καθώς η 7η θέση στη Λίγκα Προφεσιονάλ μετά το εκτός 1-1 του Σαββάτου με την Αρσενάλ είναι σίγουρα, για το μέγεθος της, αποτυχία.

Προϊστορία: Η σημερινή, θα είναι η πρώτη μονομαχία ανάμεσα στις δύο ομάδες για την τελευταία δεκαετία σε ουδέτερη έδρα. Χαρακτηριστικό πάντως, πως μετά την τελευταία νίκη της Μπόκα, το 2-1 του 2019, η Ταγέρες έχει χτίσει ένα μικρό αήττητο τεσσάρων αγώνων, με δύο λευκές ισοπαλίες στην Κόρδοβα και δύο «διπλά» στο «Μπομπονέρα», το 1-0 του 2020 και το φετινό 2-1.

Αβαντάζ για τη Μπόκα Τζούνιορς, πως είναι μπαρουτοκαπνισμένη σε τέτοιου είδους αναμετρήσεις, σε σχέση με την «πρωτάρα» Ταγέρες. Παρόλα αυτά, απρόβλεπτη το τελευταίο διάστημα, εκτιμώντας πως αν η Ταγέρες δε λυγίσει από το άγχος, θα κάνει την ζημιά.

Εκτίμηση:  1X

(Visited 65 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x