ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Τσάμπιονς Λιγκ:  Αταλάντα – Βιγιαρεάλ (6ος όμιλος)

Τσάμπιονς Λιγκ:  Αταλάντα – Βιγιαρεάλ (6ος όμιλος)
Spread the love

Head to Head Record – Atalanta vs Villarreal

Atalanta
(0%)

1
Matches

0%
100%
0%

0 Wins

1 Draws(100%)

0 Wins

Villarreal
(0%)

100%Over 1.5
1 / 1 matches
100%Over 2.5
1 / 1 matches
100%Over 3.5
1 / 1 matches
100%BTTS
1 / 1 matches
0%Clean Sheets
Atalanta
0%Clean Sheets
Villarreal

Φινάλε στον 6ο όμιλο και «τελικός» της 2ης θέσης στο Μπέργκαμο, με την Αταλάντα να θέλει μόνο τη νίκη για να περάσει στην φάση των «16», την στιγμή που οι φιλοξενούμενοι έχουν το αβαντάζ και της ισοπαλίας.

Ματς θρίλερ την προτελευταία αγωνιστική στην Ελβετία με την Γιούνγκ Μπόις, στο οποίο η Αταλάντα βρέθηκε μπροστά στο σκορ στο δέκατο λεπτό με τον Ζαπάτα και στο οποίο έσωσε τελικά τον βαθμό στο μεταξύ τους 3-3, λίγο πριν το φινάλε (88΄) με τον Μουριέλ. Δύο χαμένοι βαθμοί, οι οποίοι αναγκάζουν την ομάδα του Μπέργκαμο να ψάχνει μόνο τη νίκη στο σημερινό ματς, ενώ με ισοπαλία η Αταλάντα θα αρκεστεί στην 3η θέση καθώς υπερτερεί στην ισοβαθμία με την Γιούνγκ Μπόις. Το χειρότερο σενάριο, αυτό δηλαδή που την αφήνει στην 4η θέση και εκτός Ευρώπης, είναι να γνωρίσει την ήττα και την ίδια ώρα η ελβετική ομάδα να επικρατήσει στην έδρα της Μάντσεστερ. Τρία συνεχόμενα τρίποντα πάντως στο πρωτάθλημα μετά το 3-3 στην Ελβετία, με τα δύο εξ αυτών μάλιστα «διπλά», το 1-0 με την Γιουβέντους και το πρόσφατο 3-2 με τη Νάπολι, που την έφεραν στην 4η θέση και το -4 από την κορυφή και την πρωτοπόρο Μίλαν. Πάγια πλέον η απουσία του αριστερού Γερμανού μπακ – χαφ Γκούσενς, που αποτελεί ουσιαστικά και το μοναδικό πρόβλημα της ομάδας του Μπέργκαμο.

Στον αντίποδα, 0-2 φιλοξενώντας τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με την Βιγιαρεάλ όμως να διατηρεί την 2η θέση, καθώς ήταν βολική για αυτή η ισοπαλία της σημερινής της αντιπάλου στην Ελβετία. Μια θέση την οποία θα υπερασπιστεί με δύο αποτελέσματα σήμερα στο Μπέργκαμο, ενώ με ήττα, στην χειρότερη των περιπτώσεων θα βρεθεί σίγουρα 3η και θα «υποβιβαστεί» στο Γιουρόπα Λιγκ, καθώς υπερτερεί σε πιθανή ισοβαθμία με την Γιουνγκ Μπόις. Εντός συνόρων, ήττα με 0-1 το Σάββατο που μας πέρασε στο «Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν» από την Σεβίλλη, «υποχωρώντας» στην 13η θέση, ενώ τιμωρημένος για σήμερα ο μέσος Γέρεμι Πίνο.

Προϊστορία: Μία νίκη, το 4-1 του 2020 σε βάρος της Βαλένθια και μία ήττα για την Αταλάντα, το 0-1 την ίδια χρονιά από την Ρεάλ, σε δύο ματς στην ιστορία της στο Μπέργκαμο με ισπανικές ομάδες. Μία νίκη, τέσσερις ισοπαλίες και πέντε ήττες για την Βιγιαρεάλ, στις 10 προηγούμενες επισκέψεις της στην Ιταλία.

Σε καλή κατάσταση η Αταλάντα, κρατώντας όμως επιφυλακτική στάση, επιλέγοντας ειδικό στοίχημα τερμάτων, καθώς η Βιγιαρεάλ είναι υπολογίσιμος αντίπαλος, παρά το γεγονός πως το τελευταίο διάστημα είναι απρόβλεπτη.

Εκτίμηση:  Over 2,5

(Visited 72 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x