ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Τσάμπιονς Λιγκ: Ζενίτ- Τσέλσι ( 8ος όμιλος)

Τσάμπιονς Λιγκ: Ζενίτ- Τσέλσι ( 8ος όμιλος)
Spread the love

Η Τσέλσι έχει στο χέρι της την πρωτιά και θα την κατακτήσει εάν φέρει στην Αγία Πετρούπολη καλύτερο ή ίδιο αποτέλεσμα με αυτό των Ιταλών κόντρα στην Μάλμε.

Οι Ρώσοι ουσιαστικά με το γκολ που πέτυχαν τις προάλλες στην Σουηδία επί της Μάλμε στα χασομέρια εκείνης της αναμέτρησης με πέναλτι και τον βαθμό που τσίμπησαν καπάρωσαν την 3η θέση και είναι οριστικό πως θα συνεχίσουν στο Europa League.

Στο πρόσφατο 2-2 που έφεραν με την Ροστόφ στο εγχώριο πρωτάθλημα φανερώθηκαν για ακόμη μια φορά οι επιθετικές τους αρετές αλλά συνάμα και οι αμυντικές τους αδυναμίες.

Πάντως αξίζει να αναφερθεί πως είναι αήττητοι στα τελευταία πέντε παιχνίδια τους σε όλες τις διοργανώσεις , μετά από εκείνο το 4-2 με το οποίο είχαν χάσει από την Γιουβέντους, αλλά οι τρεις είναι ισοπαλίες.

Επίσης ο Σέμακ αναμένεται να κάνει rotation στην 11αδα του αφού σε λίγες ημέρες ακολουθεί το ντέρμπι απέναντι στην Ντιναμό Μόσχας για το πρωτάθλημα Ρωσίας.

Οι μπλε προέρχονται από την ήττα στο Λονδρέζικο ντέρμπι με “θύτη” την Γουέστ Χαμ ( 2-3) έχοντας σε πολύ κακή μέρα τον τερματοφύλακα Μεντί.

Παρά το γεγονός πως αυτή ήταν μόλις η 3η ήττα τους σε όλες τις διοργανώσεις από την αρχή της σαιζόν μετά από αυτές που είχαν προηγηθεί από την Μ.Σίτι και την Γιουβέντους τον Σεπτέμβριο ο Τόμας Τούχελ σε χθεσινές του δηλώσεις παραδέχτηκε πως όποτε χάνει η ομάδα του το παίρνει προσωπικά και θυμώνει πολύ με τον εαυτό του στοχεύοντας να βάζει την ομάδα άμεσα ξανά στις επιτυχίες.

Έτσι ο στόχος απόψε είναι να επιστρέψει η Τσέλσι άμεσα στις νίκες και να “χτίσει” ξανά ένα αήττητο ρεκόρ όπως αυτό των 12 αγώνων που είχε πριν την ήττα της από τα “σφυριά” το περασμένο Σάββατο.

Προϊστορία: Το αποψινό παιχνίδι είναι το 1ο μεταξύ τους που διεξάγεται στην Αγία Πετρούπολη ενώ το αντίστοιχο το πρώτου γύρου είχε λήξει με 1-0 υπέρ των Λονδρέζων.

* Προβλέπω να βγάζει αντίδραση η Τσέλσι απόψε και θα ποντάρω σε combo το 2ιπλο με τα πάνω από δυο τέρματα σε απόδοση 2,20 αφού η Ζενίτ θα παίξει επιθετικά δίχως να έχει να χάσει τίποτα. Μην ξεχνάμε πως τα τελευταία 4 εντός έδρας παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις έχουν λήξει όλα με Goal.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2+ Over 2,5

(Visited 78 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x