Spread the love

Στο Θέατρο των Ονείρων η Μάντσεστερ.Γ υποδέχεται την Γιούνγκ Μπόις με στόχο να κλείσει με στιλ την φάση των ομίλων δηλαδή με μια 3η συνεχόμενη νίκη μπροστά στο κοινό της μετά από αυτές που προηγήθηκαν επί της Άρσεναλ και της Κρίσταλ Πάλας έχοντας ήδη εξασφαλισμένη πρόκριση και πρωτιά.

Οι “Κόκκινοι Διάβολοι” μετά την ταπεινωτική ήττα με 1-4 από την Γουότφορντ στις 20/11 που οδήγησε και στην απόλυση του Όλε Γκούναρ Σόλκσιερ τρέχουν ένα αήττητο στο πιο πρόσφατο “καρέ” των αγώνων τους με απολογισμό: 3-1-0 σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο υπηρεσιακός Μάικλ Κάρικ παρέδωσε αήττητη επί ημερών του την ομάδα στον Ράλφ Ράνγκινκ με τον Γερμανό νεοφερμένο τεχνικό που θα έχει τα ηνία της ομάδας τουλάχιστον για τους επόμενους έξι μήνες να ξεκινά με το δεξί στον πάγκο στο πρόσφατο 1-0 επί της Πάλας.

Το να κερδίζεις παιχνίδια είναι ο καλύτερος τρόπος να χτίζεις αυτοπεποίθηση” τόνισε ο Χάνγκινκ ενόψει της αποψινής αναμέτρησης ενώ ξεκαθάρισε πως θα κάνει rotation με τους : Χέντερσον, Φαν Ντε Μπέεκ να είναι κάποια από τα νέα πρόσωπα στην 11άδα την ίδια ώρα που οι: Καβάνι- Βαράν παραμένουν εκτός δράσης.

Οι Ελβετοί έχουν βαθμολογικό κίνητρο αφού με δικό τους 2ιπλο στο Θέατρο των Ονείρων και συνάμα ήττα της Αταλάντα μέσα στο Μπέργκαμο από την Βιγιαρεάλ συνεχίζει στο Europa League.

Έτσι και αλλιώς έχουν να θυμούνται από την φετινή τους περιπέτεια στον όμιλο την νίκη τους επί της αποψινής τους αντιπάλου στην πρεμιέρα αλλά και την πιο πρόσφατη “χορταστική” ισοπαλία κόντρα στην Αταλάντα ( 3-3).

Οι φιλοξενούμενοι συνεχίζουν να έχουν αρκετές απουσίες με πιο ηχηρές αυτές των: Κρίστιαν Φάσναχτ ( μέσος , 11/7), Ούλισες Γκαρσία ( αμυντικός , 12/1) και του τερματοφύλακα Νταβίντ Βον Μπάλμος ( 8/0).

Πάντως στην ομάδα εκτός από τις σημαντικές απουσίες επικρατεί και εκνευρισμός απόρροια της πρόσφατης ήττας με 1-2 από την Σερβέτ στο εγχώριο πρωτάθλημα που έριξε την ομάδα του Ντέιβιντ Βάγκνερ στην 4η θέση.

Προϊστορία: Η αποψινή θα είναι η 4η μεταξύ τους αναμέτρηση με τους Εγγλέζους να αριθμούν δυο νίκες και τους Ελβετούς μια αυτήν του Σεπτεμβρίου.

* Το ποντάρισμα μου εδώ θα είναι ο Άσος σε combo με το Over 1,5 στο 1,60 αφού εκτιμώ πως λόγω Ράλφ Ράνγκινκ οι γηπεδούχοι θα είναι συγκεντρωμένοι και δεν θα μπούνε χαλαροί στο ματς.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1+ Over 1,5

(Visited 76 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x