ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Τσάμπιονς Λιγκ:  Μπάγερν – Μπαρτσελόνα (5ος όμιλος)

Τσάμπιονς Λιγκ:  Μπάγερν – Μπαρτσελόνα (5ος όμιλος)
Spread the love

Head to Head Record – Bayern München vs FC Barcelona

Bayern München
(83%)

6
Matches

83%
0%
17%

5 Wins

0 Draws(0%)

1 Wins

FC Barcelona
(17%)

100%Over 1.5
6 / 6 matches
100%Over 2.5
6 / 6 matches
50%Over 3.5
3 / 6 matches
33%BTTS
2 / 6 matches
50%Clean Sheets
Bayern München
17%Clean Sheets
FC Barcelona

Φινάλε στον 5ο όμιλο και ξεχωριστό ενδιαφέρον στο ματς στο Μόναχο, με τη Μπάγερν με εξασφαλισμένη την πρωτιά αλλά με στόχο το απόλυτο, την στιγμή που η Μπαρτσελόνα για να πάρει την πρόκριση στους «16» θέλει μόνο νίκη ή σε αντίθετη περίπτωση να μην κερδίζει την ίδια ώρα στη Λισαβόνα η Μπενφίκα την ουραγό και αδιάφορη Ντιναμό Κιέβου.

Επικράτηση με 2-1 την προηγούμενη αγωνιστική στην Ουκρανία σε βάρος της Ντιναμό Κιέβου, με τη Μπάγερν να κάνει το πέντε στα πέντε στον όμιλο, έχοντας στόχο φυσικά σήμερα το απόλυτο. Εντός συνόρων, 3-2 με ανατροπή το Σάββατο που μας πέρασε στην Βεστφαλία σε βάρος της Ντόρτμουντ, με τη Μπάγερν πλέον να αρχίζει να εδραιώνεται στην κορυφή, καθώς βρέθηκε στο +4 από τη «μεγάλη» αντίπαλο της, στην προσπάθεια που κάνει για το δέκατο της συνεχόμενο πρωτάθλημα. Εκτός αποστολής για σήμερα για διάφορους λόγους οι μέσοι Γκνάμπρι, Κίμιχ και Γκορέτσκα.

Στην άλλη πλευρά, στην 2η θέση η Μπαρτσελόνα, αλλά αποτυχία όμως το 0-0 της προτελευταίας αγωνιστικής φιλοξενώντας τη Μπενφίκα, καθώς οι Καταλανοί χρειάζονται μόνο τη νίκη σήμερα όπως προαναφέρθηκε για να περάσουν στους «16», ή σε αντίθετη περίπτωση να μην κερδίσουν την ίδια ώρα οι Λουζιτανοί την αδιάφορη Ντιναμό Κιέβου. Εντός συνόρων, νέο «χαστούκι» στο πρωτάθλημα το Σάββατο που μας πέρασε, καθώς με το 0-1 φιλοξενώντας τη Μπέτις «υποχώρησε» στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ενώ εκτός αποστολής για σήμερα ο μέσος Πέδρι και οι επιθετικοί Μπρέθγουεϊτ, Φατί και Αγουέρο.

Προϊστορία: Τρεις νίκες για τη Μπάγερν, σε ισάριθμα ματς την τελευταία δεκαετία φιλοξενώντας τη Μπαρτσελόνα, με 4-0 το 2013, 3-2 το 2015 και 8-2 το 2020. Άξιο αναφοράς πάντως, πως λόγω COVID-19 η Μπάγερν ήταν τυπικά γηπεδούχος στο εμφατικό 8-2 του 2020, στο οποίο φιλοξένησε τη Μπαρτσελόνα στο «Ντα Λουζ» της Λισαβόνας.

Σε πολύ καλή κατάσταση η Μπάγερν, η οποία είναι ομάδα που από τη φύση της δεν χαρίζει τίποτα σε κανένα, ενώ επιθετικά στην καλή της μέρα είναι ικανή να διαλύσει οποιονδήποτε αντίπαλο.

Εκτίμηση:  1

(Visited 35 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x