ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Bόλφσμπουργκ-Λιλ(7ος Ομιλος Τσάμπιονς Λιγκ)

Bόλφσμπουργκ-Λιλ(7ος Ομιλος Τσάμπιονς Λιγκ)
Spread the love

Στην Φόλκςβάγκεν Αρένα, η Βόλφσμπουργκ φιλοξενεί τη Λίλ σε ένα ματς -τελικό για  την 6η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ .

Ενα μήνα ή αλλιώς πέντε ματς ,(0-1-4) ,χωρίς νίκη σε όλες τις διοργανώσεις για την Γερμανική ομάδα που εμφανίζει πολλά προβλήματα συνοχής με αρκετά κενά στις γραμμές της που την έχουν ρίξει στην 8η θέση της Μπουντεσλίγκα  και έχουν βάλει σε κίνδυνο(ειδικά η ήττα απο τη Σεβίλλη) σε δύσκολη θέση όχι μόνο για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και και για όλη της την ευρωπαϊκή συνέχεια μιας και είναι τελευταία στη βαθμολογία.Πιο πρόσφατο το 3-0 απο την Μάιντς, εκτός έδρας.  Ο Δημιουργικός χαφ Ενμτσα είναι απών και σίγουρα τα 2 γκολ σε 5 ματς στη διοργάνωση, αποτελούν απώλεια.  Tελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του βασικού τερματοφύλακα Καστεελς.

Η Λιλ αρχίζει και βρίσκει τον καλό της εαυτό με έξι παιχνίδια αήττητο σε όλες τις διοργανώσεις(3-3-0) και δύο νίκες  σερί στο Σαμπιονά κόντρα σε Ρεν (εκτός έδρας) και Τρουά(εντός έδρας), αμφότερες με 2-1.

Στο Τσάμπιονς Λιγκ και τον όμιλο είναι πρωτοπόρος με 8 βαθμούς ,έχοντας κάνει δύο  τεράστιες νίκες ,πρώτα στη Σεβίλλη (1-2) και  εν συνεχεία εντός έδρας απέναντι στη Ζάλτσμπουργκ με 1-0. Λείπουν ο ακραίος επιθετικός Γουεά (τραυματίας) ,αλλά και οι τιμωρημένοι  ακραίος φορ Μπαμπα και ο μέσος Τσέκα.  Δύο παίκτες σημαντικοί για την Γαλλική ομάδα.

Προϊστορία: Τελευταίο ματς στη Γερμανία για τη Λιλ  και συγκεκριμένα στο Βόλφσμπουργκ ήταν το 2013 για το Γιουρόπα (σκορ 1-1).

Εκτίμηση: Η Βόλφσμπουργκ  δεν είναι καλά αλλά από την άλλη η Λιλ έχει δύο σημαντικές απουσίες. Οι Γάλλοι ωστόσο έχουν δείξει ότι δεν φοβουνται.  Θα ρισκάρω με το Χ2 του 1.58

                    ΠΡΟΤΑΣΗ: Χ2

 

 

(Visited 74 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x