ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Τζένοα-Σαλερνιτάνα (Coppa Italia)

Τζένοα-Σαλερνιτάνα (Coppa Italia)
Spread the love

Στη Γένοβα, η Τζένοα κοντράρεται με τη Σαλερνιτάνα. Δύο ομάδες που είναι κάτω απο την επικίνδυνη ζώνη στο Καμπιονάτο.

Χωρίς νίκη οι Γενοβέζοι που δεν έχουν δεί προκοπή ούτε με τον ερχομό του Αντρέι Σεφτσένκο. Τελευταία και μοναδική τους νίκη  το Σεπτέμβρη κόντρα στυην Κάλιαρι με 3-2. .Εκτοτε  δεν έχει καταφέρει τίποτα. Με κάτω τα χέρια οι ήττες απο Γιουβέντους (2-0) ,Μίλαν (0-3) και Σαμπντόρια(1-3). Υπάρχει γκρίνια στους γηπεδούχους  που εντός έδρας έχουν 0-3-5. Αγωνιστικά, λείπουν οι μέσοι Φάρες,Ροβέλα και Κασάτο,. αλλά και ο επιθετικός  Σαισέδο (όχι βασικός).

Η Σαλερνιτάνα, νίκησε τη Βενέτσια με 1-2  και αυτή ήταν η τελευταία της νίκη. Εκτοτε έχει 0-1-6, Επιτυχία το 1-1 με τη Σαλερνιτάνα , “εύκολες” ήττες από Μίλαν-Γιουβέντους και Φιορεντίνα ,η τελευταία με 4-0 στη Φλωρεντία.  Ο προπονητής  Κολαντουόνο,  άφησε εκτός Ριμπερί και Μπονατσόλι(επιθετικοί, έχει τρεις τέσσερις μακροχρόνια απόντες, αλλά γενικά θα κάνει ροτέισον ελπίζοντας ότι τα πράγματα στο κομμάτι  της αλλαγής ιδιοκτησίας θα κινηθούν γρήγορα και η ομάδα δεν θα διαλυθεί .Ηδη είναι τελευταία στη βαθμολογία με 1-1-7 εκτός και 2-2-13 συνολικά.

Προϊστορία:  5-2-2 με παιχνίδια στην τρίτη κατηγορία κυρίως  και Serie b

Εκτίμηση: Η προϊστορία δεν παίζει ρόλο σε τέτοια ματς ειδικά όταν αμφότερες είναι μέτριες έως χάλια. Το γκολ γκολ μοιάζει λογικό ,αλλά σαν σημείο το Χ.

                          ΠΡΟΤΑΣΗ: Χ (3.15)

 

(Visited 290 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x