ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Κύπελλο Ισπανίας: Τενερίφη – Έιμπαρ

Κύπελλο Ισπανίας: Τενερίφη – Έιμπαρ
Spread the love

Στο «Ελιοντόρο Ροντρίγκεθ Λόπεθ» η νοκ άουτ μονομαχία ανάμεσα στην Τενερίφη και την Έιμπαρ, για τον 2ο γύρο του κυπέλλου, σημειώνοντας, πως σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι.

Δύσκολη πρόκριση για την Τενερίφη στον 1ο γύρο στην έδρα της 4ης κατηγορίας Ίμπιθα Πιτιούσας, καθώς χρειάστηκε την παράταση για να φτάσει όχι μόνο στην ανατροπή αλλά και στο υπέρ της 2-1. Όσον αφορά το πρωτάθλημα, δύο συνεχόμενες ισοπαλίες, μάλιστα με το ίδιο σκορ (1-1), με πρώτη στην έδρα της Καρταχένα και στην συνέχεια το Σάββατο που μας πέρασε φιλοξενώντας τη Λούγκο, με τις οποίες «υποχώρησε» στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα και το -10 από την πρωτοπόρο Αλμερία.

Στην άλλη πλευρά, κοινό σημείο για την Έιμπαρ με την σημερινή της αντίπαλο, πως είχε και αυτή δύσκολη πρόκριση στον προηγούμενο γύρο στην έδρα ομάδας της 4ης κατηγορίας και πιο συγκεκριμένα της Γκέρνικα, με το ίδιο σκορ (2-1), με την διαφορά όμως πως δεν χρειάστηκε την παράταση. Τελευταίο αγωνιστικό δείγμα, το 2-2 του πρωταθλήματος το Σάββατο που μας πέρασε φιλοξενώντας τη Μάλαγα, όπου είδε την αντίπαλο της να ισοφαρίζει οκτώ λεπτά πριν το φινάλε, με το οποίο βρέθηκε στην 3η θέση, καθώς μειονεκτεί της ισόβαθμης και 2ης στον βαθμολογικό πίνακα, Πονφεραντίνα.

Προϊστορία: Επικράτηση με 2-0 για την Τενερίφη το 2013, ενώ 1-0 για την Έιμπαρ στο ματς του 1ου γύρου του φετινού πρωταθλήματος της 2ης κατηγορίας της Ισπανίας, στις δύο μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στο «Ελιοντόρο Ροντρίγκεθ Λόπεθ».

Απαγορευτική η προσέγγιση σημείου, μιλώντας για μονομαχία δύο ισάξιων ομάδων. Βασικός στόχος βέβαια είναι η άνοδος, καθώς και οι δύο βρίσκονται ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα, χωρίς αυτό πάντως να σημαίνει πως δεν θα θέλουν να προχωρήσουν λίγο πιο μακριά στο κύπελλο μέχρι να βρουν μπροστά τους ομάδα της La Liga.

Εκτίμηση:  G/G

(Visited 683 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x