ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Πρέμιερ Λιγκ: Άρσεναλ- Γουέστ Χαμ

Πρέμιερ Λιγκ: Άρσεναλ- Γουέστ Χαμ
Spread the love

Στο Emirates η Άρσεναλ υποδέχεται την Γουέστ Χαμ σε ένα Λονδρέζικο ντέρμπι με μεγάλο ωστόσο και βαθμολογικό ενδιαφέρον αφού πριν από την σέντρα του αγώνα η διαφορά τους είναι στους δυο βαθμούς και αμφότερες στην παρούσα φάση κυνηγάνε την 4η πολυπόθητη θέση.

Παρά την μάλλον περίεργη σαιζόν που πραγματοποιούν μέχρι τώρα οι “κανονιέρηδες” με αρκετούς αρνητικούς headlines είναι 6οι στην βαθμολογία και μια νίκη απόψε απέναντι στα “σφυριά” θα τους φέρει πιο κοντά στην πρώτη 4άδα του πίνακα.

Ο Αρτέτα είδε την ομάδα του να “καθαρίζει” εύκολα την Σάουθαμπτον με 3-0 την περασμένη αγωνιστική και να διευρύνει το πολύ καλό ρεκόρ των εντός έδρας παιχνιδιών της στο 6-1-1 από την έναρξη του πρωταθλήματος.

Διαχειρίστηκε ως όφειλε το θέμα που προέκυψε , ξανά, με τον Ομπαμεγιάνγκ του οποίου αφαίρεσε το περιβραχιόνιο και έθεσε προς ώρας στο περιθώριο.

Άλλωστε τα 4 γκολ του σε 14 συμμετοχές δεν φαίνεται να λείπουν από την ομάδα που έχει σε εκτελεστικό οίστρο τον Νορβηγό Μάρτιν Όντεγκαρντ ενώ αισίως βρίσκουν δίχτυα και οι ακραίοι: Μαρτινέλι, Σάκα αλλά και ο πάντα φιλότιμος και διαθέσιμος Λακαζέτ.

Είναι σημαντικό πως μπαίνει στο αποψινό ματς έχοντας να προασπίσει και να διευρύνει ένα νικηφόρο σερί 3 αγώνων μπροστά στο κοινό της με μηδέν παθητικό.

Η Γουέστ Χαμ έχει κερδίσει μόλις 1/5 από τα πιο πρόσφατα παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις και έχει μαζέψει 5/15 βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Ο Μόγιες γνωρίζει πως μπαίνει στον πιο απαιτητικό μήνα της Premier League με μισοάδειο ντεπόζιτο απόρροια της “παρθενικής” τους φέτος παρουσίας σε φάση ομίλων στο Europa League αλλά ποντάρει στην ατομική ποιότητα κάποιων πρωτοκλασάτων παικτών του όπως ο Αντόνιο, ο Φορνάλς ή ο Σούτσεκ και ο Μπόουεν για να πάρει κάτι από το αποψινό ντέρμπι.

Ο ίδιος ο Σκοτσέζος τεχνικός δεν έχει κερδίσει σε κανένα από τα 17 παιχνίδια του στον αντίπαλο πάγκο την αποψινή του αντίπαλο με 13 ήττες και μόλις 4 ισοπαλίες.

Προϊστορία: Η Άρσεναλ έχει κερδίσει και στα 6 πιο πρόσφατα εντός έδρας παιχνίδια της την Γουέστ Χαμ σε όλες τις διοργανώσεις.

* Η ομάδα του Αρτέτα προέρχεται από ένα νικηφόρο σερί 5 αγώνων μπροστά στο κοινό της σε όλες τις διοργανώσεις ενώ την ίδια ώρα η Γουέστ Χαμ δείχνει να βγάζει κούραση ούσα άμαθη τόσο χρόνια να έχει παράλληλες υποχρεώσεις σε Premier League και Ευρώπη μήνα Δεκέμβριο. Στο 2,20 ο Άσος έχει αξία. Όπως βέβαια και το ποντάρισμα στα κόρνερ ( Over 10,5 ) στο 1,90.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1

(Visited 390 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x