ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Λιγκ 2

Λιγκ 2
Spread the love

Δυάδα από τη Λίγκ 2 με ένα ιδιαίτερα ισχυρό σημείο.

 

227 Φορεστ Γκριν-Μανσφιλντ

Μετά από τέσσερις σερί νίκες, η Φόρεστ Γκριν έπεσε θύμα μίας επικής μισής ανατροπής από 1-4 κόντρα στην Ολνταμ στο απίστευτο 5-5 μακριά από την έδρα της. Κάπως έτσι μείωσε η Νορθάμπτον στους τέσσερις . 6-1-2 μετράει η ομάδα εντός έδρας με τέρματα 16-9. Ουσιαστικά είναι πιο συνεπής εκτός παρά εντός.

Η Μάνσφιλντ , με 5-0-1 στα τελευταία έξι παιχνίδια, αλλά και τρεις σερί νίκες ,οι δύο εντός και η μία εκτός τη φέρνουν στους 29 βαθμούς και στο -4 από την 6η προνομιούχο θέση. Εκτός δεν πείθει και ιδιαίτερα με το 2 -2 -5.

Προϊστορία: 1-2-2 ,τελευταίος άσος το 17-18

Εκτίμηση: Καλύτερη ομάδα η Φόρεστ και θα κερδίσει.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1

221 Ροτσντέιλ-Νιούπορτ

Μετά από τέσσερις σερί ισοπαλίες, η Ροτσντέιλ άρχισε να χάνει και ματς.Δύο σερί μακριά από την έδρα της απέναντι σε Μπρίστολ Ρόβερς(4-2 και Χάρτλπουλ ,2-1)και κατηφόρα γενική έχοντας 24 βαθμούς και 2-5–3 εντός έδρας. Πολλά τα αμυντικά κενά ειδικά στο τρανζίσιον.

Η Νιούπορτ, μετρά τέσσερα ματς αήττητη, ωστόσο με δύο νίκες εντός απέναντι σε Βείλ και Σατον και ξεπερνώντας τις ισοπαλίες κόντρα σε Κόλτσεστερ και Κροουλι μακριά από την έδρα της. Σε σχέση με την αντίπαλο της, οι δύο νίκες την έφεραν σε τροχιά ανόδου και είναι πλέον στο -6 απο την πρωτοπόρο αλλά και στην 4η θέση της βαθμολογίας και με 4-4-3 μακριά από την έδρα της..

Προϊστορία: Ενα ματς την τελεςυταία διετια (13-14) νίκη με 3-0 της Ροτσντέιλ.

Εκτίμηση: Το διπλό στο 2.60 και οριακό φαβορί την Ροτσντέιλ δεν συνάδει. Λογικά θα πάω με το over.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Οver

(Visited 501 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x