ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Ισπανία: Γρανάδα – Μαγιόρκα

Ισπανία: Γρανάδα – Μαγιόρκα
Spread the love

Το πρώτο χρονικά ματς του σημερινού προγράμματος, βρίσκοντας την Γρανάδα, μετά και τα χθεσινά αποτελέσματα, στην 15η θέση με 16 βαθμούς και τη Μαγιόρκα στην 14η με τέσσερις περισσότερους.

Αήττητο τριών αγωνιστικών για την Γρανάδα, η οποία βρέθηκε στην 15η θέση και το +3 από την επικίνδυνη ζώνη, μετά το 2-2 αρχικά στο «Σαν Μαμές» με την Αθλέτικ Μπιλμπάο, το 2-1 φιλοξενώντας την Αλαβές και το 1-1 της περασμένης εβδομάδας στο Κάντιθ με την ομώνυμη ομάδα. Παρόλα αυτά, «θύμα» έκπληξης μεσοβδόμαδα, καθώς γνώρισε τον αποκλεισμό στο κύπελλο με το 0-1 στην έδρα της 4ης κατηγορίας Μάντσα Ρεάλ, στη νοκ άουτ μονομαχία τους για τον 2ο γύρο του κυπέλλου. Δύο νίκες, ισάριθμες ισοπαλίες και τρεις ήττες για την Γρανάδα, σε επτά ματς στο πρωτάθλημα στο «Λος Κάρμενες», ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Αήττητο τριών αγωνιστικών, περνώντας στην αντίπερα όχθη και για τη Μαγιόρκα, με τους «νησιώτες» να έχουν δύο εντός έδρας λευκές ισοπαλίες, με την Χετάφε και την περασμένη εβδομάδα με την Θέλτα και το σπουδαίο 2-1 ενδιάμεσα αυτών στο «Γουάντα Μετροπολιτάνο» της Μαδρίτης σε βάρος της Ατλέτικο. Πέρα από τα παραπάνω, κανένα απολύτως πρόβλημα μεσοβδόμαδα στην έδρα της 4ης κατηγορίας Γιανέρα και στη νοκ άουτ μονομαχία τους για τον 2ο γύρο του κυπέλλου, καθώς προκρίθηκε εύκολα με το επιβλητικό 6-0. Δύο νίκες, ισάριθμες ισοπαλίες και τέσσερις ήττες για τη Μαγιόρκα, σε οκτώ ματς στο πρωτάθλημα μακριά από το γήπεδο της, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Προϊστορία: Δύο νίκες για την Γρανάδα, μία για τη Μαγιόρκα και μία ισοπαλία, στις τέσσερις μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στο «Λος Κάρμενες». Πιο συγκεκριμένα, 2-2 το 2011, 2-1 για τη Μαγιόρκα το 2013, ενώ 1-0 για την Γρανάδα τόσο το 2018 όσο και το 2020.

Απαγορευτική η προσέγγιση σημείου, μιλώντας για μονομαχία δύο σχεδόν ισάξιων και ταυτόχρονα απρόβλεπτων ομάδων. Ελκυστική πάντως η τιμή του Over 2.5, ενώ αν θέλουμε να πάμε ακόμα πιο safe και το Over 1,5 είναι τίμιο.

Εκτίμηση:  Over 1,5

(Visited 637 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x