ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Ισπανία: Χετάφε – Οσασούνα   

Ισπανία: Χετάφε – Οσασούνα   
Spread the love

Με στόχο το τρίποντο που όχι μόνο θα της δώσει βαθμολογική ανάσα η προτελευταία στον βαθμολογικό πίνακα Χετάφε, αλλά θα μετριάσει ταυτόχρονα τις εντυπώσεις από το βαρύ 0-5 μεσοβδόμαδα στο κύπελλο από τη «μικρή» Ατλέτικο Μπαλεάρες, την στιγμή που η Οσασούνα βρίσκεται στο +9 από την επικίνδυνη ζώνη.

Τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες στο πρωτάθλημα για την Χετάφε, μετά και το 1-1 της προηγούμενης αγωνιστικής στην χώρα των Βάσκων με την Αλαβές, στο οποίο πάντως η «μικρή» ομάδα της Μαδρίτης άξιζε περισσότερα από τον ένα βαθμό. Πιο συγκεκριμένα, μπροστά στο σκορ στο είκοσι, με εντός περιοχής διαγώνιο βολέ του Τούρκου επιθετικού Ουνάλ, ενώ σπουδαίες ευκαιρίες και ένα δοκάρι στην συνέχεια για την Χετάφε για να φτάσει στο 2-0. Η αδυναμία της πάντως να «καθαρίσει» το ματς, έφερε και την «τιμωρία» της, κόντρα στην ροή του αγώνα, τέσσερα λεπτά πριν το φινάλε. Ακολούθησε μεσοβδόμαδα, η ήττα σοκ με 0-5 στην έδρα της 3ης κατηγορίας Ατλέτικο Μπαλεάρες και ο αποκλεισμός της στον 2ο γύρο του κυπέλλου, η οποία έφερε όπως αναμενόταν και «λαϊκά δικαστήρια» από τους οπαδούς της. Δύο νίκες, ισάριθμες ισοπαλίες και τέσσερις ήττες για την Χετάφε, σε οκτώ ματς στο πρωτάθλημα στο «Αλφόνσο Πέρεθ», ενώ τιμωρημένος για σήμερα ο επιθετικός Μάτα.

Στην άλλη πλευρά, οκτώ αγωνιστικές χωρίς τρίποντο για την Οσασούνα, μετά και το 2-2 της περασμένης εβδομάδας φιλοξενώντας τη Μπαρτσελόνα, το οποίο πάντως θα μπορούσαμε να πούμε πως άφησε ικανοποιημένη την ομάδα της Παμπλόνα από την στιγμή που ισοφάρισε και έσωσε τον βαθμό τέσσερα λεπτά πριν το φινάλε. Θετικό επίσης για την ομάδα της Παμπλόνα, παρά αυτό το αρνητικό σερί στο πρωτάθλημα, το +9 που προαναφέρθηκε από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ 2-1 μεσοβδόμαδα στην Γαλικία σε βάρος της 3ης κατηγορίας Λα Κορούνια, στη νοκ άουτ μονομαχία τους για τον 2ο γύρο του κυπέλλου, πραγματοποιώντας μάλιστα την ανατροπή. Τέσσερις νίκες, δύο ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες για την Οσασούνα, σε οκτώ ματς στη La Liga μακριά από την Παμπλόνα, ενώ τιμωρημένος για σήμερα ο στόπερ Νταβίντ Γκαρθία.

Προϊστορία: Τρεις νίκες για την Χετάφε και ισάριθμες ισοπαλίες, σε έξι ματς την τελευταία δεκαετία φιλοξενώντας την Οσασούνα.

Δεδομένο πως η Χετάφε ποντάρει πολλά στον παράγοντα έδρα, από την στιγμή που αγνοεί το τρίποντο μακριά από το γήπεδο της, όπως και ότι θα προσπαθήσει να «σβήσει» σχεδόν αμέσως τον ντροπιαστικό αποκλεισμό της στο κύπελλο. Εντυπωσιακό το ξεκίνημα επίσης της Οσασούνα στο πρωτάθλημα, αλλά αναμενόμενο για την ομάδα της Παμπλόνα πως θα «ξεφούσκωνε».

Εκτίμηση:  1

(Visited 1.180 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x