ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Κύπελλο Πορτογαλίας: Φαμαλικάο – Πορτιμονένσε   

Κύπελλο Πορτογαλίας: Φαμαλικάο – Πορτιμονένσε   
Spread the love

Το δεύτερο χρονικά νοκ άουτ ματς του σημερινού προγράμματος για την φάση των «16» του κυπέλλου, ανάμεσα στην Φαμαλικάο και την Πορτιμονένσε, σημειώνοντας, πως σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί, η διαδικασία των πέναλτι.

Δύο εκτός έδρας προκρίσεις στους ισάριθμους γύρους που προηγήθηκαν για την Φαμαλικάο, η οποία επικράτησε αρχικά 4-0 της ουραγού της 2ης κατηγορίας Ακαδέμικα, ενώ ανατροπή στην συνέχεια στο 2-1 με την Αλβέρκα (3η). Η είδηση πάντως, πως το 2-2 της Παρασκευής για το πρωτάθλημα στο Εστορίλ με την ομώνυμη ομάδα, αποτέλεσε και το «κύκνειο άσμα» στον πάγκο για το Ίβο Βιέιρα. Στην 16η θέση του βαθμολογικού πίνακα, στην γραμμή των μπαράζ παραμονής και με πλάτη τη Μορεϊρένσε και την ουραγό Μπελενένσες, ενώ στο τιμόνι της πλέον ο 44χρονος Ρούι Πέδρο Σίλβα.

Δύο εκτός έδρας προκρίσεις στους ισάριθμους γύρους που προηγήθηκαν και για την Πορτιμονένσε, με πρώτη για την ομάδα του Πορτιμάο αυτή στην διαδικασία των πέναλτι σε βάρος της 3ης κατηγορίας Ολιβεϊρένσε, μετά το μεταξύ τους 3-3 στην κανονική διάρκεια αλλά και την παράταση της μεταξύ τους μονομαχίας. Πιο εύκολη πάντως αυτή που ακολούθησε καθώς επικράτησε 3-0 της 2ης κατηγορίας Πεναφιέλ, ενώ στην 6η θέση του πρωταθλήματος και στο -1 από την 5η στον βαθμολογικό πίνακα Εστορίλ, παρά το 1-1 του Σαββάτου που μας πέρασε φιλοξενώντας την Αρούκα.

Προϊστορία: Τέσσερις νίκες για την Πορτιμονένσε, προσθέτοντας και το 3-0 του φετινού πρωταθλήματος και μία ισοπαλία, στις πέντε μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία με γηπεδούχο την Φαμαλικάο.

Σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση και με καλή προϊστορία η Πορτιμονένσε, ενώ αλλαγή στον πάγκο της Φαμαλικάο, η οποία πολύ πιθανό να έχει έξτρα κίνητρο μια άτυπη ρεβάνς για το 0-3 του πρωταθλήματος. Δεν θα μπλέξω με σημείο, με ειδικό στοίχημα τερμάτων την επιλογή μου στην συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Εκτίμηση:  G/G

(Visited 355 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x