ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Λιγκ Καπ Αγγλίας : Άρσεναλ- Σάντερλαντ

Λιγκ Καπ Αγγλίας : Άρσεναλ- Σάντερλαντ
Spread the love

Στο Emirates η Άρσεναλ με πολλές αλλαγές στην αρχική της 11άδα αλλά και με καλή ψυχολογία , απόρροια του νικηφόρου σερί που “τρέχει” εντός έδρας , αντιμετωπίζει την Σάντερλαντ η οποία είναι αήττητη από τις αρχές Νοεμβρίου στην League 1 , ούσα στην 3η θέση, και με πρωταρχικό στόχο την απευθείας άνοδο στην Championship.

Οι “κανονιέρηδες” βρίσκονται σε καλό momentum αφού προέρχονται από τρεις διαδοχικές νίκες , πιο πρόσφατη το 1-4 στο Elland Road επί της απογοητευτικής Λιντς, με αποτέλεσμα να “σκαρφαλώσουν” στην 4η προνομιούχο θέση εκμεταλλευόμενοι και τις πολλές αναβολές αγώνων που έχουν προκύψει στην κατηγορία εξαιτίας της πανδημίας.

Πάντως έστω και έτσι η ομάδα του Αρτέτα αριθμεί 9/10 νίκες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις ενώ και στον συγκεκριμένο θεσμό έχουν κερδίσει και στα δυο προηγούμενα εντός έδρας παιχνίδια τους ( Γουίμπλεντον 3-0, Λιντς 2-0) δίχως να δεχτούν τέρμα.

Την ίδια ώρα ο Τομιγιάσου είναι τραυματίας και οι: Λοκόνγκα- Πάμπλο Μάρι θετικοί στον Covid19 ενώ ο Ομπαμεγιάνγκ είναι εκτός λόγω πειθαρχικών παραπτωμάτων.

Οι: Λένο, Τσέιμπερς, Χόλντινγκ, Ταβάρες, Σεντρίκ, Ελνενί, Μέιτλαντ Νάιλς, Πέπε και Ενκέτια αναμένεται να είναι όλοι τους βασικοί απόψε στο ριζικό rotation που θα πραγματοποιήσει ο Ισπανός τεχνικός.

Οι “Μαύρες Γάτες” έχουν κερδίσει μόλις 4/14 πιο πρόσφατα παιχνίδια τους σε όλες τις διοργανώσεις.

Στο πρωτάθλημα της League 1 είναι στην 3η θέση και στο – 2 από την 2η Γουίγκαν που σημαίνει σε απόσταση βολής από την προνομιούχο δυάδα που στο φινάλε οδηγεί απευθείας στην Championship.

Η πρόσφατη ισοπαλία με την Ίπσουϊτς (1-1) εκτός έδρας δεν θεωρήθηκε ως ένα θετικό αποτέλεσμα και το μυαλό τους είναι ήδη στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Ντόνκαστερ αμέσως μετά τα Χριστούγεννα.

Για το Λιγκ Καπ απέκλεισαν διαδοχικά εκτός έδρας τις: Πορτ Βέιλ, Μπλάκπουλ, Γουίγκαν και την ΚΠΡ.

Ωστόσο κόντρα στους Rangers χρειάστηκαν την διαδικασία των πέναλτι.

Εκτός δράσης ο χαρισματικός μέσοςν Ντέιτζακου ο οποίος είναι “λαβωμένος”.

Προϊστορία: 8-3-0 υπέρ των Λονδρέζων σε όλες τις διοργανώσεις.

* Σε combo η επιλογή μου εδώ θα είναι ο Άσος με τα πολλά γκολ σε απόδοση 1,60 αφού εκτιμώ πως οι Λονδρέζοι θα έχουν ένα εύκολο βράδυ μπροστά στο κοινό τους. Στα ειδικά στοιχήματα μια ματιά στον Νκέτια ο οποίος έχει σκοράρει και στα δυο πιο πρόσφατα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας στον θεσμό φέτος.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1+ Over 2,5

(Visited 351 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x