ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Κολομβία: Ντεπόρτες Τολίμα – Ντεπορτίβο Κάλι   

Κολομβία: Ντεπόρτες Τολίμα – Ντεπορτίβο Κάλι   
Spread the love

Ο δεύτερος τελικός των πλέι οφ του πρωταθλήματος Κλαουσούρα, ανάμεσα στη Ντεπόρτες Τολίμα και τη Ντεπορτίβο Κάλι, οι οποίες έχουν ανοιχτούς λογαριασμούς μετά το 1-1 στην πρώτη μονομαχία τους το Σάββατο που μας πέρασε στο Κάλι.

Αξίζει να σημειωθεί, πως στον διπλό τελικό των πλέι οφ του πρωταθλήματος Κλαουσούρα δεν έχει ισχύ στον κανόνα του εκτός έδρας γκολ, ενώ σε περίπτωση νέας ισοπαλίας, με οποιοδήποτε σκορ, ακολουθεί απευθείας η διαδικασία των πέναλτι.

Ανώτερη και με περισσότερες ευκαιρίες η Ντεπορτίβο Κάλι στον πρώτο τελικό, ανοίγοντας δίκαια το σκορ στο τεσσαρακοστό δεύτερο λεπτό, με κοντινό σουτ του Πρεσιάδο, μετά από μια φάση διαρκείας στην περιοχή των φιλοξενούμενων. Παρόλα αυτά, η πρωταθλήτρια Ντεπόρτες Τολίμα όχι μόνο έμεινε «ζωντανή» με τις επεμβάσεις του γκολκίπερ Κουέστα, αλλά «τιμώρησε» τη Ντεπορτίβο Κάλι, κόντρα στην ροή του αγώνα, με μια κοντινή κεφαλιά του Ραμίρες στο εξήντα.

Να τονιστεί, πως η Ντεπορτίβο Κάλι τερμάτισε νωρίτερα στην 1η θέση του 1ου ομίλου των πλέι οφ, έχοντας αντιπάλους την Τζούνιορ, την κυπελλούχο Κολομβίας, Ατλέτικο Νασιονάλ και την Περέιρα, ενώ η πρωταθλήτρια Ντεπόρτες Τολίμα ήταν η νικήτρια του 2ου, όπου βρέθηκε απέναντι στις Μιγιονάριος, Αμέρικα Κάλι και Αλιάνσα Πετρολέρα.

Προϊστορία: Δέκα νίκες για τη Ντεπόρτες Τολίμα, δύο για τη Ντεπορτίβο Κάλι και έξι ισοπαλίες, στις 18 μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στο «Μανουέλ Μουρίγιο Τόρο», σε όλες τις διοργανώσεις (πρωτάθλημα, κύπελλο, Κόπα Σουνταμερικάνα).

Δεδομένο πως η πρωταθλήτρια Ντεπόρτες Τολίμα ποντάρει στον παράγοντα έδρα, για να διατηρήσει τα κεκτημένα, αλλά σε πολύ καλή κατάσταση η Ντεπορτίβο Κάλι, η οποία εντυπωσίασε στην φάση των ομίλων των πλέι οφ, εκεί όπου άφησε εκτός τη «μεγάλη» Ατλέτικο Νασιονάλ.

Εκτίμηση:  G/G

(Visited 252 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x