ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Κύπελλο Πορτογαλίας: Κάσα Πία – Σπόρτινγκ  

Κύπελλο Πορτογαλίας: Κάσα Πία – Σπόρτινγκ  
Spread the love

Μίνι ντέρμπι της Λισαβόνας θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το συγκεκριμένο ματς, καθώς η 2ης κατηγορίας, «μικρή» Κάσα Πία θα βρεθεί αντιμέτωπη στο «Πίνα Μανίς» με τη «μεγάλη» της συμπολίτισσα και πρωταθλήτρια Σπόρτινγκ για την φάση των «16» του κυπέλλου.

Νοκ άουτ αναμετρήσεις στην φάση των «16», σημειώνοντας, πως σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι. Εντός έδρας πρόκριση χθες για την Τοντέλα, η οποία μάλιστα πραγματοποίησε την ανατροπή στο 3-1 με την Εστορίλ, ενώ στα προημιτελικά και η Πορτιμονένσε, στην διαδικασία των πέναλτι στο «σπίτι» της Φαμαλικάο.

Εντός έδρας πρόκριση στον προηγούμενο γύρο για την Κάσα Πία, καθώς η «μικρή» ομάδα της Λισαβόνας επικράτησε 3-1 στο «Πίνα Μανίς» της 2ης κατηγορίας Φαρένσε. Εντός έδρας ήττα πάντως στο τελευταίο της αγωνιστικό δείγμα, στο ντέρμπι ανόδου την Κυριακή με την Ρίο Άβε, «υποχωρώντας», μετά το μεταξύ τους 0-1, στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα και το -6 από την πρωτοπόρο Μπενφίκα Β΄. Στον αντίποδα, αρκετό ζόρι για τα «λιοντάρια» στον προηγούμενο γύρο φιλοξενώντας την Βαρζίμ, καθώς η πρωταθλήτρια Πορτογαλίας χρειάστηκε ένα πέναλτι δύο λεπτά πριν το φινάλε για να λυγίσει την ουραγό της 2ης κατηγορίας (2-1). Επικράτηση πάντως με 3-0 το Σάββατο στην έδρα της Ζιλ Βισέντε για το πρωτάθλημα, παρά τις απουσίες που υπήρχαν, με την Σπόρτινγκ να παραμένει συγκάτοικος της Πόρτο στην κορυφή, αμφότερες στο +4 από τη Μπενφίκα.

Προϊστορία: Η σημερινή, θα είναι η πρώτη μονομαχία ανάμεσα στις δύο ομάδες για την τελευταία δεκαετία με γηπεδούχο την Κάσα Πία.

Ειδικό στοίχημα τερμάτων η επιλογή μου, ψάχνοντας φυσικά κάτι ελκυστικό, καθώς η τιμή που συνοδεύει την Σπόρτινγκ είναι απελπιστικά χαμηλή.

Εκτίμηση:  Over 2,5

(Visited 1.231 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x