Euroleague

Ευρωλίγκα: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

Ευρωλίγκα: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός
Spread the love

Η ώρα της ΜΑΧΗΣ των δύο αιώνιων αντιπάλων έφτασε, με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται τον Ολυμπιακό για την 18η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, σε ένα ματς που το περιμέναμε καιρό.

Ο Ολυμπιακός έχει το πρώτο λόγο για τη νίκη. Είναι σε καλύτερη κατάσταση και δεν έχει κανένα πρόβλημα τραυματισμού, την ώρα που ο Παναθηναϊκός χτυπήθηκε από τον κορωνοϊό και θα εμφανιστεί με απουσίες.

Πάμε όμως να τα πούμε στοιχηματικά. Το διπλό μοιάζει με την καλύτερη επιλογή, όμως το 1.50 δεν είναι απόδοση που μας… τρελαίνει. Έτσι ένα μικρό χάντικαπ θα κάνει την διαφορά, καθώς θα ανεβάσει σημαντικά το νούμερο που μας δίνουν οι στοιχηματικές.  Εμείς λοιπόν θα προτείνουμε τη νίκη του Ολυμπιακού με -4,5, το οποίο το βρίσκουμε στο 1.80.

Πρόταση Ολυμπιακός -4,5 με απόδοση 1.80

Πάμε στα ειδικά και ξεκινάμε από τον Ολυμπιακό. Ο Μουσταφά Φαλ είναι ο καλύτερος σέντερ των Πειραιωτών, είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και μπορεί να κάνει την διαφορά. Από την άλλη, λόγω της ζώνης του Παναθηναϊκού η μπάλα θα περάσει σίγουρα στον Γάλλο, οπότε θα πάρει προσπάθειες πάνω του. Το όβερ στους πόντους του λοιπόν είναι η καλύτερη περίπτωση

Πρόταση Μουσταφά Φαλ Όβερ 8,5 πόντους με απόδοση 1.87

Πάμε τώρα στον Παναθηναϊκό και σε μια… ψαγμένη περίπτωση. Ο Έβανς θα παίξει αρκετά προκειμένου να περιορίσει τον Βεζένκοφ και η λογική λέει πως σε 15-20 λεπτά στο παρκέ, οι 5 πόντοι είναι κάτι εφικτό. Το λάιν λοιπόν είναι στους 4,5 και το Όβερ είναι η επιλογή με την οποία θα κλείσουμε την τριάδα μας.

Πρόταση Τζέρεμι Έβανς Όβερ 4,5 πόντους με απόδοση 1.93

 

(Visited 256 times, 1 visits today)
About Author

Αχιλλέας Μαυροδόντης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x