ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Κύπελλο Ελλάδας : ΟΦΗ-ΑΡΗΣ

Κύπελλο Ελλάδας : ΟΦΗ-ΑΡΗΣ
Spread the love

Στο Γεντί Κουλέ ο ΟΦΗ φιλοξενεί τον Αρη  στη ρεβάνς του 3-1.

Οι Κρητικοί προέρχονται από τη μεγάλη νίκη, απέναντι στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ,  που τους εδραίωσε την πρώτη εξάδα του Πρωταθλήματος και αυτή ήταν η πρώτη νίκη, μετά από δύο ήττες και μία ισοπαλία, σε όλες τις διοργανώσεις.

Από την αποστολή θα απουσιάζει ο Επασί, οποίος ταξιδεύει για να ενσωματωθεί στην αποστολή του Καμερούνμε τον  Βάτερμαν να είναι βασικός, ενώ επιστρέφει ο Διαμαντής. Εκτός μάχης συνεχίζουν οι Ντουρμισάι, Νέιρα, Ουές και Σωτηρίου για την ομάδα που εντός έδρας μετρά 2-4-2.

Ο  Αρης νίκησε τον Ιωνικό, δύσκολα με 1-0 ,χάρις στο γκολ -πέναλτι του Καμαρά,  και συνέχισε τα καλά αποτελέσματα μετά και την  ισοπαλία εκτός έδρας με τον ΟΦΗ ,μία αγωνιστική πίσω για το Πρωτάθλημα ,χάρις στο  εύστοχο πέναλτι του Γκάμα στο 90.  4-1-2 τα επιτεύγματα της ομάδας του Μάντζιου  η οποία έχει υπερ της το 3-1 του πρώτου αγώνα.
Στο αγωνιστικό κομμάτι ο κόουτς του Αρη δεν θα έχει μαζί του ,τους δίχως τους Ματέο Γκαρσία, Ντένις, αλλά και τον Μπερτόγλιο, ο οποίος προέρχεται από τραυματισμό και αισθάνθηκε ενοχλήσεις. Αντιθέτως, επιστρέφουν ο Σούντγκρεν, ο οποίος επανήλθε στις προπονήσεις, αφού πρώτα ζήτησε συγγνώμη από τον σύλλογο, αλλά και ο Τζέγκο.

Η αποστολή: Κουέστα, Σιαμπάνης, Μπρούνο Γκάμα, Καμαρά, Ιτούρμπε, Σάσα, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Σάκιτς, Μαντσίνι, Τζέγκο, Εντιαγέ, Σούντγκρεν, Ματίγια, Μπεναλουάν, Γκάνεα, Λόπεθ, Λούμορ, Μάνος, Μαρμαρίδης, Σαλιάρης.

Προϊστορία: Πριν δύο εβδομάδες στο ίδιο γήπεδο τελικό σκορ 1-1  ,3-25 στα τελευταία 10 με γηπεδούχο τον ΟΦΗ 
Εκτίμηση: Ο ΟΦΗ είναι καλύτερος εκτός παρά εντός  και δύσκολα θα πάρει κάτι καλό απο αυτό το ματς.  Ο Αρης θα προσέξει την άμυνα του και τα λίγα γκολ μοιάζουν πιθανά. 
                                                                                    ΠΡΟΤΑΣΗ: 2-3 
(Visited 336 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x