ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Λιγκ 2

Λιγκ 2
Spread the love

Kαρλάιλ-Ροτσντέιλ

Προσπαθεί να προσέξει την άμυνα της  και να βρεί την απαραίτητη ισοροοπία η Καρλάιλ που μετρά 2-0-2 στις τέσσερις πιο πρόσφατες αναμετρήσεις πουέχει δώσει και πιο πρόσφατο το εκτός έδρας (0-2) επί της Στιβενέιτζ. Το θέμα είναι ότι  εντός έδρας έχει σοβαρά θέματα με 2-5-3   και αυτό την κρατάει οριακά πάνω απο τη ζώνη με +3 απο την  προτελευταία .

Η Ροτσντέιλ , διέλυσε με 3-0 τη Νιούπορτ  και συνήλθε μετά από τις δύο ήττες απέναντι σε Χάρτλπουλ και Μπρίστολ Ρόβερς ,εκτός έδρας. Εχει τρία στα τρία over ,ενώ με 27 βναθμούς, προς το παρόν δεν κινδυνεύει με +11 από την  επικίνδυνη ζώνη.Εκτός έδρας έχει 3-4-4.

Προϊστορία: Δεν υπάρχει.

Εκτίμηση: Μακριά απο σημείο παρά το ότι η Ντέιλ είναι καλύτερη  

    ΠΡΟΤΑΣΗ: Γκολ γκολ

 

Τρανμιρ-Μπάροου

Τέσσερις σερί νίκες  για την Τρανμιρ  η οποία είναι σε θέσεις  πλέι οφ και βεβαίως ανόδου.  Εχει τρεις σερί νίκες με  το ίδιο ακριβώς σκορ(1-0), ενώ εντός έδρας έχει 7-0-3.  Μοναδικό μελανό σημείο σε αυτή την τριάδα επιτυχιών ο αποκλεισμός απο τη συνέχεια του Λιγκ Τροφι(16) .

Η Μπάροου, μετά απο τέσσερις ήττες και μία ισοπαλία,  νίκησε 2-0 τη Σουίντον  και έκανε σημαντικό βήμα για να ξεφύγει απο την  επικίνδυνη ζώνη, ενώ τα καλά νέα συνεχίστηκαν και μετά την πρόκριση στο Κύπελλο επί της Ιπσουιτς με 2-0 επίσης.  Εκτός έδρας έχει 2-3-5.

Προϊστορία: 3-0-1 ,πέρσι 1-0.

Εκτίμηση: Η Τρανμίρ έχει στόχο την άνοδο , η Μπάροου να σώσει την κατάσταση, λογικά θα πάω με  τα 2-3 τέρματα.

     ΠΡΟΤΑΣΗ: 2-3 

(Visited 608 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x