ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Βέλγιο: Μπεερσχότ – Άντερλεχτ

Βέλγιο: Μπεερσχότ – Άντερλεχτ
Spread the love

Φιλότιμες οι προσπάθειες της ουραγού Μπεερσχότ αλλά σε απόσταση 10 βαθμών από την γραμμή των μπαράζ παραμονής, έστω και με ένα αγώνα λιγότερο, ενώ στην 4η θέση η Άντερλεχτ και με στόχο να εδραιωθεί από την πρώτη τετράδα, καθώς νιώθει την αναπνοή της 5ης στον βαθμολογικό πίνακα Γάνδης.

Τέσσερις συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα για τη Μπεερσχότ, μετά και το 0-2 της προηγούμενης αγωνιστικής φιλοξενώντας την Οστάνδη, με κάθε ματς πλέον, ειδικά στο γήπεδο της, να έχει χαρακτήρα «τελικού» στην προσπάθεια της φυσικά να πραγματοποιήσει τη μεγάλη ανατροπή και να αποφύγει το μοιραίο. Είχαν προηγηθεί, το εκτός 0-2 από την Ζούλτε Βάρεγκεμ, το 0-1 φιλοξενώντας την Αντβέρπ και το 0-1 στην έδρα της Έουπεν, τα οποία την έφεραν στο -10 από την 17η στον βαθμολογικό πίνακα Σερένγκ και την γραμμή των μπαράζ παραμονής. Δύο νίκες και οκτώ ήττες για τη Μπεερσχότ, σε 10 ματς στο πρωτάθλημα στο γήπεδο της, ενώ τιμωρημένος για σήμερα ο 21χρονος Κροάτης στόπερ Ράντιτς.

Στην άλλη πλευρά, 2-2 στο εκτός έδρας ντέρμπι με την Κλαμπ Μπριζ, στο οποίο πάντως η Άντερλεχτ θα μπορούσε να πάρει κάτι περισσότερο, καθώς είχε και ευκαιρίες αλλά και πραγματοποίησε στο ογδόντα, έστω και προσωρινά την ανατροπή και στο οποίο όμως είδε τη «μεγάλη» αντίπαλο της να σώζει τον βαθμό πέντε λεπτά πριν το φινάλε. Στην 4η θέση πάντως, έχοντας νωρίτερα του ντέρμπι τέσσερα συνεχόμενα τρίποντα στο πρωτάθλημα, ενώ πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου με το πρόσφατο 3-0 φιλοξενώντας την Κορτράικ. Τέσσερις νίκες, ισάριθμες ισοπαλίες και δύο ήττες για την Άντερλεχτ, σε 10 ματς στο πρωτάθλημα μακριά από το γήπεδο της, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Προϊστορία: Επικράτηση με 3-2 στην παράταση για την Άντερλεχτ σε ματς κυπέλλου το 2019, ενώ 2-1 για τη Μπεερσχότ το 2020 σε αγώνα πρωταθλήματος, στις δύο μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στο «Ολίμπις Στάντιον» της Αμβέρσας.

Απρόβλεπτη η φετινή Άντερλεχτ, με το κύπελλο να είναι βασικότερος στόχος για να μετριάσει με ένα τίτλο τις εντυπώσεις. Παρόλα αυτά, δεν θα θέλει να μείνει εκτός της πρώτης τετράδας, ενώ είναι ανώτερη όσο και αν δεν πείθει, από την φιλότιμη αλλά ευάλωτη Μπεερσχότ.

Εκτίμηση:  2

(Visited 1.232 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x