ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Πρέμιερ Λιγκ: Μάντσεστερ.Γ- Μπέρνλι

Πρέμιερ Λιγκ:  Μάντσεστερ.Γ- Μπέρνλι
Spread the love

Στο Θέατρο των Ονείρων η Μάντσεστερ.Γ υποδέχεται την Μπέρνλι και έχει στόχο στο να επιστρέψει στις νίκες μετά την ισοπαλία που έφερε το βράδυ της Δευτέρας κόντρα στην Νιουκάστλ (1-1).

Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» έχουν μαζέψει 7 βαθμούς σε 3 ματς με τον Ράλφ Ράνγκινκ στον πάγκο τους και ακολουθούν δυο back to back παιχνίδια κόντρα σε Μπέρνλι απόψε και την Γουλβς , το 1ο για το 2022, που πρέπει να τα κερδίσουν για να μην μείνουν πίσω στην βαθμολογία αναφορικά με την πρώτη 4αδα της βαθμολογίας.

Στην παρούσα φάση είναι στο -7 από την 4Η Άρσεναλ έχοντας δυο ματς περισσότερα να παίξουν συγκριτικά με τους Λονδρέζους και στο -2 από την Τότεναμ με τον ίδιο αριθμό παιχνιδιών.

Οι γηπεδούχοι θα στερηθούν στις υπηρεσίες των: Πογκμπά, Μπρούνο Φερνάντες, Λίντελοθ, ΜακΤόμινεϊ και του Μαρσιάλ.

Οι Clarets έχουν να αγωνιστούν λόγω Covid19 από τις 12/12 όταν είχαν παραχωρήσει «λευκή» ισοπαλία στην Γουέστ Χαμ και μετράνε πέντε ματς δίχως νίκη στο πρωτάθλημα εκ των οποίων οι τέσσερις είναι ισοπαλίες.

Γενικά στα 15 πιο πρόσφατα παιχνίδια τους στην κατηγορία έχουν κερδίσει μόλις ένα αλλά στον αντίποδα έχουν ηττηθεί μόλις σε 6 περιπτώσεις δηλαδή μόλις μια περισσότερη από την αποψινή της αντίπαλο που αριθμεί 5 ήττες.

Οι: Ασλεϊ Μπάρνς, Ντέιλ Στιβενς Νικ Ποπ, Τζέι Ροντρίγκεζ, Μάξγουελ Κόρνετ παραμένουν εκτός δράσης.

Προϊστορία: Η Μάντσεστερ.Γ είναι αήττητη απέναντι στην Μπέρνλι σε 12/13 ματς σε όλες τις διοργανώσεις.

  • Σε τιμή αουτσάιντερ θα πάρω εδώ το Under 2,5 ( 2,20) αφού η γηπεδούχος με τον Ραλφ Ράλφ Ράνγκινκ στον πάγκο έχει σκοράρει ακριβώς ένα γκολ σε κάθε 90λεπτο της εδώ και τέσσερα ματς ενώ αντίστοιχα η Μπέρνλι δεν έχει βρει καν δίχτυα στα τελευταία τρία παιχνίδια της.

 

ΠΡΟΤΑΣΗ: Under 2,5

(Visited 403 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x