ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Λιγκ 1

Λιγκ 1
Spread the love

Δυάδα απο τη Λιγκ 1 με τις γηπεδούχους φαβορί.

Τσάρλτον-Γουίκομπ

Μετά από δύο νίκες, κόντρα σε Κέμπριτζ  και Ιπσουιτς,  η Τσάρλτον έχασε από την Πλιμουθ με 1-0 .  Πέντε από τα έξι παιχνίδια της έχουν επιβεβαιώσει τα  no goal, ενώ εντός έδρας  έχει 5-3-4.

Ηττα για την  Γουίκομπ στην  αναμέτρηση με την Ιπσουιτς(1-0) εκτός έδρας. Πρώτη απώλεια ύστερα απο πέντε αναμετρήσεις για την ομάδα των “Καρεκλάδων” η οποία  είναι στην έκτη θέση της βαθμολογίας έχοντας 4-5-3 μακριά από την  έδρα της.

Προϊστορία: Ενα ματς έχουν παίξει την τελευταία δεκαετία ,3-2 νίκησε τη σεζόν 18-19 η Τσάρλτον.

Εκτίμηση: Προβλέπεται σκληρό ματς  στα 2-3 η επιλογή μου.

  ΠΡΟΤΑΣΗ: 2-3

Μπέρτον-Κρου

Δύο εύκολες ήττες για την Μπέρτον ,από Ρόδεραμ και Γουίκομπ εκτός έδρας, οι οποίες διέκοψαν  το σερί  δύο νικών. Με 28 βαθμούς η γηπεδούχος δεν μπορεί να κοιτάξει παραπάνω ,αλλά αν δεν προσέξει ,όντας +8 απο  την επικίνδυνη ζώνη, μπορεί να έχει αρκετά προβλήματα. Εντός έχει 6-2-3.

Η Κρου, με τις νίκες επί Μόρκαμπ και Λίνκολν είδε χαρά και πίστη μιας και το  2022  θα την βρει μεν κάτω απο την  επικίνδυνη ζώνη αλλά όχι ουραγό. Την τελευταία της νίκη απέναντι  στη Μόρκαμπ την χαρακτήρισε ο κυνισμός στο β μέρος. Εκτός έδρας έχει 1-3-8.

Προϊστορία: Δύο ισοπαλίες στο Under  την τελευταία δεκαετία.

Εκτίμηση: Αν το ματς ήταν στην έδρα της Κρου θα πήγαινα χωρίς συζήτηση με τον άσο, η συνέπεια όμως της Μπέρτον εντός με τραβάει στο 1.78.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1

 

(Visited 626 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x