ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Λιγκ 2

Λιγκ 2
Spread the love

Ταμειακή δυάδα από τη Λιγκ 2

Σάτον-Εξετερ

Με 3-1-2, στα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια που έχει παίξει, η Σάτον όχι μόνο κοιτάει την θέση των μπαράζ αλλά ακόμα και την απευθείας άνοδο  μιας και με 36 βαθμούς είναι στο -4 από τη δεύτερη προνομιούχο θέση. Εντός έδρας έχει 7-0-3  με 5 όβερ και 5 Under  και τέρματα 17-9. Στην πιο πρόσφατη αναμέτρηση της νίκησε με 1-0 τη Χαρογκέιτ, ενώ  έφερε 2-2 με τη Μπράντφορντ.

Η Εξετερ, είναι σε μεγάλη κρίση  τον τελευταίο καιρό και αυτό δείχνουν οι τρεις ήττες και η μία ισοπαλία στα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια που έχει δώσει. Εκτός έδρας έχει 3-5-2 και έχει μείνει μακριά από τις θέσεις των πλέι οφ, όντας στην 8η θέση των πλέι οφ.

Προϊστορία: Δεν υπάρχει

Εκτίμηση: Ο άσος είναι ένα αρκετά δυνατό σημείο  που θα πρέπει να το στηρίξουμε και λόγω φόρμας και δυναμικής της Σάτον.

   ΠΡΟΤΑΣΗ: 1

Σουίντον-Νορθάμπτον

Τέταρτο ματς χωρίς νίκη  για τη Σουίντον  η οποία έχει δύο νίκες και δύο ισοπαλίες  και μάλιστα τα δύο Χ ήταν εντός απέναντι σε Χαρογκέιτ και Στιβενέιτζ(1-1 και 0-0). Γενικά εντός έδρας μετρά 2-5-3 με ίσα over  και Under (5-5), ενώ έχει σκοράρει μόνο δύο γκολ στα τελευταία τέσσερα ματς.

Η Νορθάμπτον  είναι αήττητη στα τελευταία πέντε παιχνίδια που  έχει δώσει με τέσσερις σερί νίκες , οι τρεις εκ των οποίων στο ίδιο σκορ(2-1). Εκτός  έδρας  έχει 5-3-3  και κατοικοεδρεύει στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Προϊστορία: 1-1-2, πέρσι 2-1

Εκτίμηση: Η Σουίντον  είναι κάκιστη εντός, ενώ η Νορθάμπτον πάει τρένο.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2

 

 

(Visited 669 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x