ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Κύπελλο Ισπανίας: Πονφεραντίνα – Εσπανιόλ

Κύπελλο Ισπανίας: Πονφεραντίνα – Εσπανιόλ
Spread the love

Στο «Τοραλίν» το ματς που ανοίγει χρονικά το πρόγραμμα της φάσης των «32» του κυπέλλου, ανάμεσα στην 2ης κατηγορίας Πονφεραντίνα και την Εσπανιόλ, σημειώνοντας, πως σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι.

Με στόχο την έκπληξη η Πονφεραντίνα στην σημερινή αναμέτρηση, η οποία ξεπέρασε στην παράταση στον προηγούμενο γύρο την Ίμπιθα. Πιο συγκεκριμένα, 1-1 στην κανονική διάρκεια της μεταξύ τους νοκ άουτ μονομαχίας, με την Πονφεραντίνα όμως να φτάνει στο 2-1, με την έναρξη σχεδόν της παράτασης, στο ενενήντα τρία. Όσον αφορά το πρωτάθλημα της 2ης κατηγορίας, ήττα με 0-2 στην έδρα της Μπούργκος, στο τελευταίο της ματς στο 2021, «υποχωρώντας» στην 5η θέση και στο -5 από την 2η στον βαθμολογικό πίνακα Έιμπαρ. Άλλοθι πάντως για το αποτέλεσμα αυτό, πως έπαιζε από το πρώτο τέταρτο με ένα παίκτη λιγότερο, ενώ δεύτερη αποβολή για την Πονφεραντίνα στο εβδομηκοστό τέταρτο λεπτό. Τιμωρημένοι ο στόπερ Κοπέτε και οι εποθετικοί Εσπιάου και Ναράνχο, ενώ χωρίς πολλά προβλήματα από COVID-19.

Στην άλλη πλευρά, αρκετό ζόρι για την Εσπανιόλ στον προηγούμενο γύρο στη νοκ άουτ μονομαχία της στην έδρα της 4ης κατηγορίας Κρίστο Ατλέτικο, στο οποίο η ομάδα της Βαρκελώνης βρέθηκε πίσω στο σκορ στο έξι και στο οποίο πάντως, αφού ισοφάρισε αρχικά στο σαράντα επτά, πραγματοποίησε τέσσερα λεπτά πριν το φινάλε την ανατροπή. Ανατροπή επίσης και νίκη με το ίδιο σκορ και στο τελευταίο της ματς στο πρωτάθλημα στο 2021 και πιο συγκεκριμένα στο «Μεστάγια» με την Βαλένθια, η οποία της έδωσε την ευκαιρία να ανέβει στην 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα και στο -4 από την πρώτη εξάδα. Στο μέτωπο της πανδημίας, προβλήματα υπάρχουν, όχι πάντως αρκετά, με την Εσπανιόλ όμως να μην δίνει στην δημοσιότητα ονόματα από την στιγμή που έχει το δικαίωμα να το κάνει.

Προϊστορία: Επικράτηση με 4-1 για την Εσπανιόλ στις 18 Μαΐου του 2021, για το πρωτάθλημα τότε της 2ης κατηγορίας, στο μοναδικό ματς την τελευταία δεκαετία με γηπεδούχο την Πονφεραντίνα.

Σε καλό momentum η Εσπανιόλ και με ψυχολογία μετά την πρόσφατη ανατροπή που πραγματοποίησε, παρά τα προβλήματα που υπήρχαν, στο «Μεστάγια». Παρόλα αυτά, δεν είναι λίγες οι εκπλήξεις στο κύπελλο της Ισπανίας, ενώ και η Πονφεραντίνα είναι από τις καλές ομάδες της 2ης κατηγορίας και δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος.

Εκτίμηση:  G/G

(Visited 1.002 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x