ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Carabao Cup: Τσέλσι- Τότεναμ ( Ημιτελικός)

Carabao Cup: Τσέλσι- Τότεναμ ( Ημιτελικός)
Spread the love

Στο Stamford Bridge επιστρέφει ο Αντόνιο Κόντε για πρώτη φορά ως αντίπαλος των μπλε μετά την απόλυση του από την Τσέλσι τον Μάιο του 2018 στον πρώτο ημιτελικό για το Carabao Cup ανάμεσα στις δυο Λονδρέζες με την ρεβάνς να έχει προγραμματιστεί την επόμενη εβδομάδα στην έδρα της Τότεναμ.

Οι μπλε προέρχονται από δυο διαδοχικές ισοπαλίες ( Μπράιτον 1-1, Λίβερπουλ 2-2) πραγματοποιώντας ένα νωχελικό παιχνίδια κόντρα στους «Γλάρους» όπου τους τιμώρησε ο Γουέλμπεκ στο φινάλε και ένα εξαιρετικό απέναντι στους ρεντς.

Στην αποστολή και στην 11άδα επιστρέφει ο Λουκάκου μετά την κουβέντα που είχε με τον Τούχελ το πρωί της Δευτέρας όπου και δόθηκαν οι απαραίτητες εξηγήσεις από τον διεθνή Βέλγο φορ αναφορικά με την συνέντευξη που είχε παραχωρήσει πριν από 3 εβδομάδες στην ιταλική τηλεόραση εκφράζοντας εκεί την δυσαρέσκεια του για το σύστημα και την τακτική του Γερμανού τεχνικού.

Την ίδια ώρα ανανέωσε το συμβόλαιο του ο Τιάγκο Σίλβα μέχρι το 2023 ενώ … σφάζονται όλα τα μεγάλα κλαμπ για να κάνουν δικό τους τον Ρίτιγκερ ο οποίος αρνήθηκε να ανανεώσει με τους μπλε και από το καλοκαίρι κυκλοφορεί ελεύθερος.

Εκτός δράσης είναι οι: Μεντί , Τσάλομπαχ, Τίμο Βέρνερ, Λόφτους Τσίκ, Τσίλγουελ, Τζέιμς και ο Κρίστενσεν.

Η Τότεναμ με τέρμα του Ντάβιντσον Σάντσες στα χασομέρια επιβλήθηκε με 1-0 της Γουότφορντ στο Vicarage Road την περασμένη αγωνιστική και έτσι σε συνδυασμό με την ήττα της Άρσεναλ ,επίσης στις καθυστερήσεις, από την Μ.Σίτι (1-2) πλησίασε ακόμη περισσότερο την 4η θέση.

Ο Ιταλός τεχνικός έγινε ο 1ος στην ιστορία του συλλόγου που δεν έχασε σε κανένα από τα 8 πρώτα του παιχνίδια στο πρωτάθλημα και θα παρατάξει μια όσο πιο ανταγωνιστική 11άδα του επιτρέπουν οι συνθήκες αφού στόχος είναι η κατάκτηση του τροπαίου.

Οι: Ρομέρο, Μπέργουϊν και ο Σεσινιόν παραμένουν εκτός δράσης.

 

Προϊστορία: 67-37-49. Το αντίστοιχο πιο πρόσφατο στην έδρα της Τσέλσι στις 29/11/20 είχε λήξει ισόπαλο δίχως τέρματα.

  • Το ποντάρισμα μου εδώ θα είναι αρχικά το Goal (1,78) αφού τα 9/11 πιο πρόσφατα παιχνίδια της Τσέλσι έχουν λήξει έτσι και τα 3/5 των σπερς αντίστοιχα. Από εκεί και πέρα σκέφτομαι να ρισκάρω και με μια πιθανή ισοπαλία εδώ σε απόδοση 3,45. Μην ξεχνάμε πως τα 5/7 της Τσέλσι έχουν λήξει ισόπαλα και τα τέσσερα από αυτά με ακριβές σκορ: 1-1.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Goal/ X

(Visited 543 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x