ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Τσάμπιονσιπ: Ρέντινγκ- Φούλαμ

Τσάμπιονσιπ: Ρέντινγκ- Φούλαμ
Spread the love

Να κάνει ποδαρικό με το δεξί θέλει η Φούλαμ στην εκκίνηση του 2022 αφού έχει ως πρωταρχικό στόχο την απευθείας άνοδο στην μεγάλη κατηγορία και στην παρούσα φάση βρίσκεται στο -1 από την 2η Μπλάκμπερν έχοντας και δυο ματς λιγότερα.

Οι “Βασιλικοί” έπεσαν “θύμα” έκπληξης στο Κύπελλο Αγγλίας αφού αποκλείστηκαν από την Κίντερμίνστερ που αγωνίζεται στις μη επαγγελματικές κατηγορίες χάνοντας με 1-2 εκτός έδρας.

Στο πρωτάθλημα το 1ο της παιχνίδι για την νέα χρονιά ήταν μια ισοπαλία εντός έδρας απέναντι στην Ντέρμπι Κάουντι (2-2) σε ένα παιχνίδι που μέχρι και το 85ο λεπτό της αναμέτρησης ήταν μπροστά στο σκορ με 2-0!

Έχουν μείνει δίχως νίκη εδώ και 4 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις εκ των οποίων τα τρία για το πρωτάθλημα και η ομάδα του Παούνοβιτς είναι στο + 3 από την επικίνδυνη ζώνη.

Οχτώ κερδισμένοι βαθμοί στα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια τους ενώ οι δυο ήττες ήλθαν οριακά απέναντι σε Σέφιλντ.Γ και Γουέστ Μπρόμιτς με 1-0 αμφότερες.

Εκτός οι δυο βασικοί ακραίοι αμυντικοί: Μπάμπα ( πρώην ΠΑΟΚ), Γιάντομ που λείπουν στο Κόπα Άφρικα αλλά στον αντίποδα θα είναι διαθέσιμος ο Άντι Κάρολ που πήρε μεταγραφή ως ελεύθερος τον περασμένο μήνα και θα ηγηθεί στην κορυφή της επίθεσης των γηπεδούχων.

Οι Cottagers έχουν αφήσει πίσω τους το νικηφόρο σερί των 7 παιχνιδιών στην κατηγορία αφού προέρχονται από ένα αρνητικό σερί πέντε αγώνων δίχως νίκη

σε όλες τις διοργανώσεις εκ των οποίων οι τέσσερις είναι ισοπαλίες.

Καλούνται να αντιδράσουν μετά την πρόσφατη εντός έδρας ήττα από την Σέφιλντ.Γ (0-1) και το φίδι από την τρύπα καλείται να βγάλει ο Αλεξάντερ Μίτροβιτς με 22 γκολ στο ενεργητικό του αλλά μόλις ένα στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια.

Προϊστορία: Τα 3 πιο πρόσφατα μεταξύ τους παιχνίδια έχουν λήξει όλα με πάνω από δυο γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

* Πιο κοντά στην νίκη οι φιλοξενούμενοι αλλά δεν θα μπλέξω με σημείο και θα πάρω μονάχα τα πάνω από δυο τέρματα εδώ που προκύπτει και από την πρόσφατη παράδοση τους αλλά και την επίσης πρόσφατη εικόνα τους. Στο 1,65 η απόδοση.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Over 2,5

(Visited 292 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x