ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Λιγκ Καπ Αγγλίας: Τότεναμ- Τσέλσι ( Β΄ Ημιτελικός)

Λιγκ Καπ Αγγλίας:  Τότεναμ- Τσέλσι ( Β΄ Ημιτελικός)
Spread the love

Η Τότεναμ θα έχει δύσκολο έργο απόψε φιλοξενώντας την Τσέλσι όπου θα κληθεί να “απαντήσει” στα δυο γκολ που δέχτηκε στον 1ο ημιτελικό για να φτάσει στον τελικό της διοργάνωσης και να διεκδικήσει εκεί το πρώτο της τρόπαιο από το 2008.

Ο Αντόνιο Κόντε παραδέχτηκε πως η αποστολή τους κάθε άλλο από εύκολη θα είναι απόψε και μίλησε εκτός των άλλων και για την αναγκαιότητα μεταγραφικής ενίσχυσης της ομάδας στο χειμερινό παζάρι.

Από τα μέσα Δεκεμβρίου δηλαδή εδώ και έναν μήνα περίπου έχει χάσει μονάχα από την αποψινή της αντίπαλο στο αντίστοιχο ματς του πρώτου γύρου με 2-0 στο Stamford Bridge αλλά σε λίγα ματς έχει πείσει με την απόδοση της.\

Ακόμη και στο πιο πρόσφατο κόντρα στην αδύναμη Μόρκαμπ που επικράτησε με 3-1 το “γύρισε” από 0-1 πετυχαίνοντας τρία γκολ στο τελευταίο 15λεπτο και ενώ ο Κόντε είχε αναγκαστεί να επιστρατεύσει από τον πάγκο τους: Λούκα Μόουρα-Χάρι Κέιν. Πάντως με αυτή την νίκη διεύρυνε ο Κόντε το ρεκόρ του στο 7-1-0 εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις από τότε που ανέλαβε την ομάδα.

Εκτός δράσης είναι οι τραυματίες: Σον- Ρομέρο και αμφίβολοι οι: Έρικ Ντίερ- Στίβεν Μπέργκουαϊν ο οποίος ωστόσο δεν υπολογίζεται από τον Ιταλό τεχνικό.

Οι μπλε παρά το προβλήματα που έχουν προκύψει με τις απουσίες βασικών παικτών είτε λόγω Covid19 είτε λόγω τραυματισμών έχουν καταφέρει να βρίσκονται “ζωντανοί” στο κυνήγι και των τεσσάρων διοργανώσεων και αυτό πιστώνεται σε μεγάλο βαθμό στον Τόμας Τούχελ.

Έχουν χάσει κάπως το momentum τους αναφορικά με την καταδίωξη της πρωτοπόρου Μ.Σίτι ( -10) και αυτό αυτομάτως σημαίνει πως δεν θα αδιαφορήσουν για οποιοδήποτε τρόπαιο μπορέσουν να διεκδικήσουν ακόμη και το Carabao Cup.

Εύκολο 5-1 επί της Τσέστερφιλντ για το Κύπελλο την περασμένη αγωνιστική με το οποίοι διεύρυναν το αήττητο ρεκόρ τους στα δέκα παιχνίδια αλλά τα μισά είναι ισοπαλίες.

Οι: Τιάγκο Σίλβα- Καντέ έχουν επιστρέψει στις προπονήσεις έχοντας νοσήσει από τον ιό αλλά δεν είναι δεδομένο πως θα ξεκινήσουν στην 11άδα απόψε ούτε καν αν θα είναι τελικά στην αποστολή.

Στο Κόπα Άφρικα με την Σενεγάλη είναι ο γκολκίπερ Μεντί και τραυματίες οι: Τσάλομπα, Τζέιμς, Τσίλγουελ, και ο Αθπιλικουέτα.

Προϊστορία: 49-37-68. Στις 19/09/21 στην πιο πρόσφατη επίσκεψη της στο Βόρειο Λονδίνο η Τσέλσι είχε φύγει νικήτρια με 3-0.

* Η Τότεναμ έχει σκοράρει τουλάχιστον δυο γκολ σε κάθε ένα από τα 8 πιο πρόσφατα εντός έδρας παιχνίδια της αλλά έχει δεχτεί επίσης τόσα στα 3/4 τελευταία. Απόψε καλείται να βρει τουλάχιστον δυο γκολ στο ματς απέναντι σε μια Τσέλσι που έχει σκοράρει τουλάχιστον δυο στις 6/7 πιο πρόσφατες δικές της “εξορμήσεις”.

Έτσι το ποντάρισμα μου εδώ θα είναι το Goal ή Over 2,5 σε απόδοση 1,60 στο διαδίκτυο.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Goal ή Over 2,5

(Visited 439 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x