ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Σουπέρ Καπ Ισπανίας: Ατλέτικο – Αθλέτικ Μπιλμπάο   

Σουπέρ Καπ Ισπανίας: Ατλέτικο – Αθλέτικ Μπιλμπάο   
Spread the love

Στο ουδέτερο «Κινγκ Φαχντ» του Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας ο δεύτερος χρονικά νοκ άουτ ημιτελικός του Σούπερ Καπ ανάμεσα στην Ατλέτικο και την Αθλέτικ Μπιλμπάο, με τη νικήτρια να διεκδικεί το τρόπαιο από την Ρεάλ. Σε περίπτωση ισοπαλίας επίσης, ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι.

Ισοπαλία με 2-2 την Κυριακή που μας πέρασε στην έδρα της Βιγιαρεάλ, σε ένα ματς στο οποίο η Ατλέτικο βρέθηκε μπροστά στο σκορ στο δέκατο λεπτό και στο οποίο ισοφάρισε με τον Κοντογμπιά, ο οποίος αποβλήθηκε μάλιστα στις καθυστερήσεις, στο εξήντα επτά. Στην 4η θέση πλέον του βαθμολογικού πίνακα, αρκετά πίσω πάντως τόσο από την κορυφή και τη «μισητή» της συμπολίτισσα Ρεάλ όσο και από την 2η στον βαθμολογικό πίνακα Σεβίλλη (-11). Πρόκριση στους «16» πάντως τόσο του κυπέλλου Ισπανίας όσο και του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ δεδομένο πως θέλει το Σούπερ Καπ για να μετριάσει με ένα τίτλο τις εντυπώσεις από την παρουσία της στη La Liga. Με πρόβλημα ο διεθνής Μαυροβούνιος στόπερ Σάβιτς και ο επιθετικός Γκριεζμάν.

Στην άλλη πλευρά, με στόχο να πραγματοποιήσει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά την έκπληξη η Αθλέτικ Μπιλμπάο και να διατηρήσει τα κεκτημένα, θυμίζοντας πως πέρσι επικράτησε 2-1 στον ημιτελικό του Σούπερ Καπ της Ρεάλ και 3-2 με ανατροπή στον τελικό της Μπαρτσελόνα. Σε ρηχά νερά πάντως στο πρωτάθλημα, καθώς μετά το πρόσφατο 0-0 στο εκτός έδρας μίνι βασκικό ντέρμπι με την Αλαβές «υποχώρησε» στην 9η θέση και το -4 από την πρώτη εξάδα, ακολουθεί μετά το Σούπερ Καπ και η μονομαχία της στην φάση των «16» του κυπέλλου στο «Σαν Μαμές» με τη Μπαρτσελόνα. Αγώνας δρόμου για τον επιθετικό Ασιέρ Βιγιαλίμπρε.

Προϊστορία: Το σημερινό, θα είναι το πρώτο ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες για την τελευταία δεκαετία σε ουδέτερη έδρα.

Πολύ πιο μεγάλος ο βαθμός δυσκολίας του σημερινού ημιτελικού για την απρόβλεπτη Ατλέτικο, σε σχέση με αυτό που δείχνει το σετ των τιμών.

Εκτίμηση:  G/G

(Visited 528 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x