ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Πρέμιερ Λιγκ: Νιουκάστλ- Γουότφορντ

Πρέμιερ Λιγκ: Νιουκάστλ- Γουότφορντ
Spread the love

Η Νιουκάστλ κινείται ζωηρά στο μεταγραφικό παζάρι και μπορεί τα ονόματα των: Τρίπιερ- Κρις Γουντ να μην είναι τα πιο “λαμπερά” , τουλάχιστον όσο θα προσφωνούσαν οι οπαδοί της ομάδας με βάση τα πετραιοδόλαρα των πάμπλουτων νέων ιδιοκτητών, αλλά στον Έντι Χάοου κάνουν στην προσπάθεια που γίνεται για να “σωθεί” φέτος η κατηγορία.

Οι “καρακάξες” πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο αφού στο πιο πρόσφατο παιχνίδι τους έχασαν εντός έδρας από την αδύναμη Κέμπριτζ (0-1) και υπέστησαν έτσι ντροπιαστικό αποκλεισμό από την συνέχεια του Κυπέλλου.

Η ομάδα δεν βρίσκεται σε καλό φεγγάρι και είναι χαρακτηριστικό πως αριθμεί πλέον πέντε ματς δίχως νίκη σε όλες τις διοργανώσεις εκ των οποίων οι τέσσερις είναι ήττες.

Με δυο ματς λιγότερα βρίσκεται κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού αλλά το μείον δυο από την 17η Γουότφορντ δεν είναι μια μη αντιστρέψιμη διαφορά.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό το συγκεκριμένο ματς είναι “εξάποντο” αφού σε περίπτωση νίκης όχι μόνο θα προσθέσουν τρεις πολύτιμους βαθμούς στο σακούλι τους αλλά συνάμα δεν θα τους πάρει και ο αντίπαλος που στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι από τις ομάδες που βράζουν στο ίδιο καζάνι και έχουν τον ίδιο στόχο δηλαδή την παραμονή στην κατηγορία.

Μετά τον Τρίπιερ και ο Κρις Γούντ θα κάνει ντεμπούτο στην αρχική 11άδα με τον Ζοέλινγκτον και τον Σεντ Μαξιμίν να του δίνουν βοήθειες στην επίθεση.

Οι φιλοξενούμενοι δεν μπορούν να σηκώσουν κεφάλι αφού μετά την νέα συντριβή που γνώρισαν από την Λέστερ (4-1) στο Κύπελλο συμπλήρωσαν εφτά διαδοχικά παιχνίδια μόνο με ήττες σε όλες τις διοργανώσεις.

Στο πρωτάθλημα στο πιο πρόσφατο παιχνίδι τους την Πρωτοχρονιά έχασαν οριακά και στα χασομέρια από την Τότεναμ (0-1) ενώ ο Ρανιέρι καλείται να παρατάξει μια σχεδόν … υπηρεσιακή άμυνα στο Νιουκάστλ αφού οι: Μασίνα – Τρόοστ Εκόνγκ λείπουν στο Κόπα Άφρικα όπως και ο χαρισματικός εξτρέμ Σαρ.

Προϊστορία: Οι “σφήγκες” έχουν κερδίσει στις 3/5 πιο πρόσφατες “εξόδους” τους στο St James΄s Park σε όλες τις διοργανώσεις.

* Με πολύ κόσμο στις εξέδρες και τον Κρις Γουντ στο “9” οι γηπεδούχοι δεν θα έχουν άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης στο παιχνίδι τους κόντρα στην ομάδα του Ρανιέρι η οποία μετράει 13/18 ήττες από την εκκίνηση του πρωταθλήματος και 28 σερί ματς δίχως να έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία της. Στο 2,20 ο Άσος.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1

(Visited 636 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x