Spread the love

Αρης και ΠΑΟΚ είναι φαβορί αλλά θα πρέπει να το αποδείξουν.

 

Απόλλων Σμ-Αρης

Στη Ριζούπολη ο Απόλλων φιλιοξενεί τον Αρη σε μία αναμέτρηση στην οποία φαβορί είναι μεν ο Αρης, αλλά ο Απόλλων, απο δώ και πέρα, παίζει τη ζωή του.

Οι γηπεδούχοι μπορεί να πήραν ισοπαλία με τον Ολυμπιακό(0-0) ,αλλά στο επόμενο εντός έδρας ματς τα θαλάσσωσαν (0-3 με τον ΟΦΗ) και κάπως έτσι γνώρισαν την 8η τους ήττα σε 14 παιχνίδια. Εντός έχουν 1-4-3 με το νέο  προπονητή, Μάρκο Γκρότε, να προσπαθεί να αλλάξει την κατάσταση προκειμένου η ομάδα να αρχίσει να μαζεύει βαθμούς. Επιστρέφουν αρκετοί απο αυτούς που είχαν Covid ,ενώ στο αγωνιστικό κομμάτι εκτός είναι ο αμυντικός Γιακιμόφσκι(τιμ)ομέσος Τσιλούλης και ο αμυντικός Ντομίνγκες. Η αποστολή αποτελείται απο τους :Η αποστολή του Απόλλωνα Σμύρνης συμπεριλαμβάνεται από τους: Σορκάν, Βέρχουλστ, Ντεντάκη, Άλβες, Ρόγκνε, Τουτουαρίμα, Λισγάρα, Μπαξεβανίδη, Φατιόν, Παπαγεωργίου, Κάστρο, Ματέι, Μαρτίνεζ, Κραγιόπουλο, Σλίβκα, Γιαννιώτη, Παμλίδη, Βαν Λα Πάρα, Σίνιεβιτς, Ιωαννίδη.

Ο Αρης δεν έπαιξε με τον Ατρόμητο, ελέω Covid,  και η τελευταία του υποχρέωση αγωνιστικά ήταν η ήττα με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Eχει 3-1-2 στην τελευταία εξάδα αγώνων,ενώ εκτός έχει 4-1-4.  Μεγάλο πρόβλημα το γκολ (17 μόλις υπερ),  που γίνεται μεγαλύτερο από τη στιγμή που λείπουν ο Καμαρά και ο Μάνος ,ενώ στην άμυνα εκτός είναι και ο Φαμπιάνο. Μετά τους καθιερωμένους ελέγχους εντοπίστηκαν δύο θετικά κρούσματα κορονοϊού, τα οποία αφορούν έναν ποδοσφαιριστή και ένα μέλος του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Αναλυτικά οι ποδοσφαιριστές που συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή του Άρη: Κουέστα, Μάτος, Σιαμπάνης, Γκάμα, Γκαρσία, Σάσα, Μπράμπετς, Λέισμαν, Μπερτόλιο, Σάκιτς, Μαντσίνι, Τζέγκο, Ενταγιέ, Ματίγια, Μπεναλουάν, Σούντγκρεν, Γκάνεα, Λόπεθ, Χαΐροβιτς, Λουμόρ, Δεληζήσης.

Προϊστορία: 1-1-2,πέρυσι 0-1

Εκτίμηση: Εχω την αίσθηση ότι ο Απόλλων θα βγεί μπροστά για τη νίκη και ο Αρης μπορεί να εκμεταλλευτεί χώρους . Δεν θα ρισκάρω με σημείο αλλά πιο πολύ με τα πολλά γκολ .

 ΠΡΟΤΑΣΗ: Οver

 

ΠΑΟΚ-ΟΦΗ

Στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ πάει για την 5η του νίκη σερί  μετά τις Λαμία-ΠΑΣ-Αστέρα και Παναιτωλικό στο εξ αναβολής 2-0 την προηγούμενη εβδομάδα. Είναι στους 31 βαθμούς με  5-1-2 εντός έδρας, την ώρα που στο αγωνιστικό κομμάτι το μόνο σίγουρο είναι η επιστροφή Ακπομ και Αντριγια Ζιφκοβιτς, ,ενώ διαθέσιμος είναι και ο νεαποκτηθείς Σάστρε(δεξιος μπακ) Εκτός οι Καντουρί-Ολιβέιρα ,Βαρέλα-Εσίτι. Δεν ανακοίνωσε αποστολή ο Λουτσέσκου.

Ο ΟΦΗ, με το 3-0 επί του Απόλλων πέτυχε την  4η του νίκη εκτός έδρας ,δεύτερο καλύτερο ρεκορ μετά το 1999-2000, και πρώτη νίκημετά απο μία ήττα και μία ισοπαλία.  Συνολικά μακριά απο το Γεντί Κουλέ έχει 4-3-1.

Με τον ΟΦΗ να έχει στην αποστολή και τους Μεγιάδο -Μαρινάκη που επιστρέφουν  απο τιμωρίας. Με την ενημέρωση των Κρητικών να αναφέρει:

«Με τους Νίκο Μαρινάκη και Miguel Mellado να επιστρέφουν στην αποστολή, ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (14/1) στο Δημοτικό Γήπεδο Αλίμου, η προετοιμασία της ομάδας μας για τον αυριανό (15/1, 19:30) αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις τεχνικής πάσας, ταχύτητες αντίδρασης και ασκήσεις τακτικής.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην αποστολή, προπονήθηκαν κανονικά με εξαίρεση τον Δημήτρη Σωτηρίου, ο οποίος συμμετείχε στο μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης.

Στην αποστολή για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, συμπεριλήφθηκαν οι: Waterman, Σωτηρίου, Σηφάκης, Πασαλίδης, Μαρινάκης, Μπαλογιάννης, Neira, Λυμπεράκης, Castaignos, De Guzman, Διαμαντής, Kamau, Τσιλιανίδης, Γιαννούλης, Κοροβέσης, Mellado, Nabi, van Duinen, Βούρος, Durmishaj, Gallegos, Toral, Selimovic.

Προϊστορία: 7-0-0

Εκτίμηση :Ο ΠΑΟΚ είναι φαβορί ,αλλά ο ΟΦΗ δεν έχει καμία σχέση με τα πρτοηγούμενα χρόνια και είναι απίστευτα απρόβλεπτος . Καλή επιλογή και ένα πέναλτι στο ματς.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Χ2

 

 

 

(Visited 233 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x