ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Σούπερ Λιγκ : Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός

Σούπερ Λιγκ : Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός
Spread the love

Στη Λεωφόρο διεξάγεται το ντέρμπι της αγωνιστικής και βέβαια το Ελληνικό Ελ Κλάσικο ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό.

Oι “Πράσινοι” υπέστησαν ήττα -σοκ απο τον Βόλο με 3-1, την προηγούμενη αγωνιστική,  εκτός έδρας, γεγονός που σταμάτησε το σερί τριών σερί νικών, όλων εντός, από τους “Πράσινους”. Ο Γιοβάνοβιτς έχει στη διάθεση του τους Χουανκαρ και Καρλίτος, ενώ ο Ρούμπεν Πέρεθ θα επιστρέψει σε ρόλο βασικού, αλλά ο Χατζηγιοβάνννης, για λόγους τακτικής, και ο Σάντσες λόγω τιμωρίας, θα είναι εκτός. Εντός έδρας  μετρά 7-1-1 και τέσσερις σερί νίκες με το ίδιο σκορ (2-0) κόντρα σε Παναιτωλικό-Ατρόμητο-Αρη-ΠΑΣ Γιαννενα .Τελευταία του ήττα το 1-3 απο τον ΠΑΟΚ εντός.

Ο Ολυμπιακός  δεν έπαιξε με τον Αστέρα λόγω κρουσμάτων κορονοϊού, μένοντας στο 0-0  με τον Απόλλωνα ,εκτός έδρας  σε μία κάκιστη εμφάνιση για την ομάδα του Μαρτίνς.  Πρώτη απώλεια,μετά απο 10 σερί νίκες για τους Πειραιώτες, που τελευταία γκέλα τους στο Πρωτάθλημα ήταν το 0-0 του πρώτου γύρου με τους “Πράσινους” στο Καραϊσκάκη.

Ο Μαρτίνς δεν ανακοίνωσε αποστολή και το ερώτημα είναι από τη στιγμή που πέρασαν οκ απο τα τεστ κορονοϊού άπαντες ποιά θα είναι η ενδεκάδα . Με τον Μαρτίνς να σκέφτεται 3-4-3 ,αλλά τον Σωκράτη να είναι ανέτοιμος ,ενώ  παιχνίδια πολλά δεν έχει στα πόδια του και ο Μανωλάς ωστόσο είναι φαβορί για παρτενέρ του Μπα. Θυμίζουμε ότι στο “Καμάρας” αυτός που έπαιξε πλάι στον Μπα ήταν ο Αβραάμ. Η λογική λοιπόν λεει για 4-2-3-1  με τον Βαλμπουενά βασικό στο ρόλο του τραυματία Μπουχαλάκη και τριάδα μπροστά τους Μασούρα-Λόπες και Ελ Αραμπι.

Προϊστορία: 4-2-4 στα τελευταία 10 μεταξύ τους παιχνίδια.  Πέρσι 2-1 στην κανονική περίοδο για τον Παναθηναϊκό και διπλό για τον Ολυμπιακό  στα πλέι οφ με 1-4.

Εκτίμηση:  Κλειδί το γρήγορο γκολ . Ο Παναθηναϊκός, έχω την αίσθηση, πως θα προσπαθήσει να αιφνιδιάσει τον Ολυμπιακό που με τη σειρά του έχει ένα ερώτημα ως προς την κατάσταση των παικτών με Κορονοϊό.  Σαν σημείο θα  πήγαινα προς την ισοπαλία, σαν ειδικό σημείο θα μου άρεσαν τα λίγα γκολ. Από κει και πέρα στο κομμάτι των σκόρερ ,Καρλίτος-Ελ Αραμπί -Μασούρας . Ενώ και το over 9.5 κόρνερ είναι δυνατή επιλογή. Παράλληλα το ειδικό στοίχημα να πάρουν κίτρινη κάρτα Κώτσιρας και Ρεάμπτσιουκ μοιάζει αρκετά πιθανό.

(Visited 489 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x