Spread the love

Στο Σέλτικ Πάρκ, η Σέλτικ κοντράρεται με τη Χιμπέρνιαν.

 

Οι εποχές που τέτοιες μέρες η Σέλτικ ήταν πολλούς βαθμούς μπροστά στο Πρωτάθλημα έχουν περάσει ανεπιστρεπτί  και πλέον είναι αυτή που κυνηγάει τους Ρέιντζερς όντας στο -6 . Τουλάχιστον κατέκτησε τίτλο και αυτός ήταν το λίγκ Καπ απέναντι στην αποψινή αντίπαλο της με 2-1. Αμφότερες προέρχονται απο αποχή 22 ημερών.  Στο Πρωτάθλημα η Σέλτικ έχει 14–3-3 και μία γκέλα πρόσφατη στο 0-0 με την Σέντ Μίρεν εκτός έδρας. Στο σπίτι της μετρά 7-2-0 ,ενώ στο αγωνιτικό κομμάτι εκτός είναι σίγουρα ο μέσος Τερνμπουλ.

Η Χιμπέρνιαν  είναι 5η στη βαθμολογία με  8-5-7 και στο -16 απο την αντίπαλο της. Μετρά τέσσερα ματς αήττητη στο Πρωτάθλημα με μία ισοπαλάι και τρείς νίκες σερί , πιο πρόσφατο το 1-3 επί της Νταντί Γιουνάιντεντ. Εκτός έδρας έχει 3-3-4. .Αγωνιστικά εκτός είναι οι αμυντικοί Πόρσιους και ο Μακτζίν ,ενώ ο μέσος Χέντερσον δεν θα παίξει ελέω  του γεγονότος ότι παίζει στους Χιμπς ως δανεικός από τη Σέλτικ.

Προϊστορία: 5-2-0 την τελευταία δεκαετία, πέρσι 1-1.

Εκτίμηση: Στον τελικό του Λιγκ Καπ κέρδισε η ποιο ποιοτική ομάδα. Λογικά η Σελτικ είναι για να κερδίσιε και αν το κάνει πλησιάζει στο -3 τους Ρέιντζερς.Η λογική λεει άσο  αλλά δεν πάω με 1.34. Οπότε θα ρισκάρω με 2-3 τέρματα

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2-3

 

(Visited 209 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x