ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Τσάμπιονσιπ: Χαλ- Μπλάκμπερν

Τσάμπιονσιπ: Χαλ- Μπλάκμπερν
Spread the love

Στο MKM Stadium η Χαλ υποδέχεται την Μπλάκμπερν με τις “τίγρεις” να θέλουν την νίκη για να απομακρυνθούν από την επικίνδυνη ζώνη και τα “ρόδα” για να προσπεράσουν την Μπορνμουθ στην 2η προνομιούχο θέση.

Οι γηπεδούχοι έχουν συμπληρώσει έξι συνεχόμενα παιχνίδια δίχως νίκη σε όλες τις διοργανώσεις σε 90λεπτα εκ των οποίων οι τρεις είναι ισοπαλίες και τα υπόλοιπα ισοπαλίες.

Πιο πρόσφατη η εντός έδρας ήττα από την Στόουκ (0-2) ενώ νωρίτερα για το Κύπελλο είχαν παρουσιαστεί ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί κόντρα στην Έβερτον χάνοντας την πρόκριση στην παράταση ( 2-3). Έχοντας χάσει σε 4 διαδοχικά παιχνίδια μοιραία έχουν υποχωρήσει στην βαθμολογία και πλέον βρίσκονται στο συν 4 από την επικίνδυνη ζώνη.

Οι φιλοξενούμενοι με “τρίποντο” απόψε θα ανέβουν στην 2η θέση που στο φινάλε οδηγεί απευθείας στα σαλόνια της Premier League.

Τρέχουν ένα αήττητο σερί 10 αγώνων στην κατηγορία ενώ την περασμένη αγωνιστική επικράτησαν της Κάρντιφ (0-1) εκτός έδρας και παρά το γεγονός πως έπαιζαν με δέκα παίκτες στο τελευταίο 15λεπτο λόγω αποβολής του Νιάμπε.

Προϊστορία: Σαφέστατα υπέρ της Μπλάκμπερν αφού τα “ρόδα” έχουν κερδίσει την Χαλ στα τελευταία πέντε παιχνίδια τους με μηδέν παθητικό.

* Κίνητρο έχουν αμφότερες αφού η Χαλ θέλει να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη και η Μπλάκμπερν να σκαρφαλώσει στην 2η προνομιούχο θέση.

Πάω με το 2ιπλο σε απόδοση 2,20 αφού η Μπλάκμπερν είναι σε καλύτερο momentum και έχει και πρόσφατη καλύτερη παράδοση.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2

(Visited 325 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x