ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Κόπα Άφρικα: Μάλι – Μαυριτανία  

Κόπα Άφρικα: Μάλι – Μαυριτανία  
Spread the love

Τελευταία αγωνιστική στον 6ο όμιλο και μονόπλευρο το ενδιαφέρον στο συγκεκριμένο ματς, καθώς η Μαυριτανία έχει αποκλειστεί, ενώ το Μάλι με νίκη, ανάλογα φυσικά και με το αποτέλεσμα του άλλου ματς πολύ πιθανό να πάρει την 1η θέση.

Έξι όμιλοι επίσης των τεσσάρων ομάδων, με την πρόκριση στη νοκ άουτ φάση να παίρνουν οι δύο πρώτες και οι τέσσερις καλύτερες τρίτες. Καμερούν, Μπουρκίνα Φάσο, Αιθιοπία και Πράσινο Ακρωτήριο απαρτίζουν τον 1ο, ενώ Σενεγάλη, Γουϊνέα, Ζιμπάμπουε και Μαλάουι τον 2ο. Στον 3ο όμιλο έχουμε το Μαρόκο, την Γκάνα, την Γκαμπόν και τις Κομόρες, ενώ στον 4ο μετέχουν η Νιγηρία, η Αίγυπτος, η Γουϊνέα – Μπισάου και το Σουδάν. Η τετράδα του 5ου ομίλου είναι Αλγερία, Ακτή Ελεφαντοστού, Σιέρα Λεόνε και Ισημερινή Γουϊνέα, ενώ στον 6ο μετέχουν η Τυνησία, η Μαυριτανία, η Γκάμπια και το Μάλι.

Το Καμερούν και η Μπουρκίνα Φάσο τερμάτισαν στις δύο πρώτες θέσεις του 1ου ομίλου, στα γκρουπ που ολοκληρώθηκαν, η Σενεγάλη και η Γουινέα στον 2ο, το Μαρόκο και η Γκαμπόν στον 3ο και η Νιγηρία με την Αίγυπτο στον 4ο. Οι ομάδες επίσης που τερμάτισαν τρίτες και περιμένουν για να δουν αν θα περάσουν στη νοκ άουτ φάση των «16» είναι το Πράσινο Ακρωτήριο, το Μαλάουι, οι Νήσοι Κομόρες και το Σουδάν.

Τέσσερις βαθμοί για το Μάλι, οι οποίοι φυσικά είναι «μαξιλαράκι» ασφαλείας, βλέποντας και τα βαθμολογικά δεδομένα στους υπόλοιπους ομίλους, μετά το σπουδαίο 1-0 της πρεμιέρας σε βάρος της Τυνησίας και το 1-1 ακολούθως με την Γκάμπια. Με νίκη και ισοπαλία στο άλλο ματς τερματίζει στην 1η θέση, ενώ αν την ίδια ώρα η Γκάμπια επικρατεί της Τυνησίας η πρώτη δυάδα θα κριθεί στην διαφορά τερμάτων. Με ήττα μένει στην 2η θέση με ισοπαλία στο άλλο ματς, ενώ θα έχει ισοβαθμία με την Γκάμπια και θα πάνε στην διαφορά τερμάτων αν κερδίσει η Τυνησία. Στην αντίπερα όχθη, για την τιμή των όπλων η Μαυριτανία, καθώς δεν έχει καμία απολύτως ελπίδα μετά το 0-1 της πρεμιέρας από την Γκάμπια και το βαρύ 0-4 της 2ης αγωνιστικής από την Τυνησία.

Προϊστορία: Τρεις νίκες για το Μάλι, μία για τη Μαυριτανία και τρεις ισοπαλίες, στις επτά μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία σε ουδέτερη έδρα.

Χωρίς καμία απολύτως αξία το 1,30 που συνοδεύει το Μάλι από την στιγμή που με τέσσερις βαθμούς μπορεί να περάσει ακόμα και αν τερματίσει στην 3η θέση (ακραίο σενάριο). Συνεπώς, αν θέλουμε να ποντάρουμε κάτι σε αυτό το ματς, θα πάμε σε ειδικό στοίχημα τερμάτων. Μια safe, κατά την γνώμη μου επιλογή, σε τιμές κοντά στο 1,45 το over 1.5, εκτιμώντας πως το Μάλι θα κυνηγήσει την 1η θέση, αλλά και η Μαυριτανία θα ρισκάρει για να φύγει με ψηλά το κεφάλι από την διοργάνωση.

Εκτίμηση:  Over 1,5

(Visited 288 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x